Júnior femení

Zona 5 63 - DAKOTA ALCÚDIA 34 (Fase Final Mallorca)

El Júnior femení va jugar el dijous contra Zona 5 la seva merescudíssim partit de campionat de Mallorca a s'Arenal.

El parcial de 8-0 dels primers instants donaven clara mostra del nerviosisme de les nostres però que després d'un temps mort reaccionaren.

Al descans 11 a baix, bon partit, tot i que no comptàvem ni amb Carmen benito, ni Dandara, peces importants en la rotació.

Campos 58 - DAKOTA ALCÚDIA 54

El dissabte a Campos no ens jugavem res per a la classificació, ja que estam classificats des de la setmana passada i la relaxació es va veure patent des de l'inici, ja que la nostra defensa era inexistent.

A la segona part vàrem arribar a estar perdent fins de 12 punts però al final reaccionarem, vàrem defensar i vàrem tenir opcions de guanyar el partit.

Al final 58 - 54.

DAKOTA ALCÚDIA 70 - CIDE 72

A falta d'una jornada el júnior femení està matemàticament classificat per al campionat de Mallorca.

El dissabte vam disputar un partit complicat ja que havíem de guanyar o perdre de 5 màxim perquè no se'ns compliqués la classificació.

Amb només 8 jugadores (ja que Dandara i Carmen van ser baixes) el partit va ser sofert i poc fluid per la nostra part. Amb només dos pivots l'equip patia en les rotacions. Però una bona segona part ens va portar a remuntar els 12 punts de desavantatge que ens treien i forçàvem la pròrroga; pròrroga de doble fil per a nosaltres ja que corríem el risc de perdre l'average, però que vam intentar guanyar.

DAKOTA ALCÚDIA 59 - La Salle 50

El júnior va sumar dissabte la seva vuitena victòria consecutiva i es consolida com a líder del grup.

Tot i el mal començament del partit i malgrat anar perdent fins a 12 punts l'equip va saber reaccionar i remuntar a la segona part jugant molt millor.

Partit clau per seguir en busca de la classificació per al campionat de Mallorca.

Aquest dissabte Cide, un altre partit difícil que de poder superar ens donaria la classificació matemàtica, tenint després un únic partit més contra Campos.

DAKOTA ALCÚDIA 66 - Campos 39

El Junior femení segueix guanyant i fent una temporada molt completa.

Encara que el partit va començar espès i amb falta d'idees, de seguida l'equip es va refer i va jugar al nivell a què ens té acostumat en els últims partits.

Totes les jugadores van participar i aportar coses positives al grup.

Parcials: 12-10 17-12 21-11 16-6