Mini masculí

DAKOTA ALCÚDIA 57 - Ciutat d'Inca 26

Després de dues setmanes d'entrenaments on feien molta incidència en la CONCENTRACIÓ des del primer minut i millorar els nostres percentatges en el llançament a cistella arribà la nostra primera victória davant un equip rival el Ciutat d'Inca que en cap moment perdè la cara al partit.

Els parcials dels tres primers quarts foren 11-4, 8-4 i 7-6 arribant al descans amb un 26-14 al marcador però amb molt bones sensacions ja que els nostres jugadors, lluitaven totes les pilotes dividides i sobretot s'animaven entre ells, començaven a sentir lo que era formar part d'un equip.

DAKOTA ALCÚDIA 33 - Santa Maria 63

Segon partit i segona derrota per al nostre equip mini que s'enfrontà dissabte dematí a un equip molt més precís i sobretot molt més poderós físicament.

Malgrat la derrota destacar que l'equip competí en els tres primer quarts arribant al descans amb un 29-34 que feia presagiar un partit molt igualat i que només dos quarts amb el marcador 3-19 i i 1 -10 feu que es tancàs el marcador al darrer quart amb el definitiu 33-63.

A nivell col.lectiu en atac ens falta confiar més en les nostres possibilitats, aconseguir trobar al company millor colocat per aconseguir cistella i sobretot ser més agressius a l'hora d'encara l'aro, a nivell defensiu estar més concentrats i ajudar-nos i sobretot ANIMAR-NOS MOLT QUE AIXÒ ACABA DE COMENÇAR I ENTRE TOTS HEM DE FER "UN EQUIPASSO".

Bunyola 82 - DAKOTA ALCÚDIA 44

Dissabte dia 17/11/2012 l'equip mini masculí inicià la temporada, el primer partit ens deparà un dels rivals més forts de la categoria el Viubàsquet Bunyola. Un equip molt més fort i alt que els nostres jugadors que sapigué treure profit de les seves virtuts i que amb una defensa molt treballada i sobretot amb jugadors molt més experimentats foren allunyant-se en el marcador fins arribar al 82-44 final.

Esl parcials foren: 10-6, 1-6, 18-4, 28-4, 3-10, 22-14, a 4 d'ells aconseguirem competir amb marcadors molt ajustats destacant sobretot el primer, segon i cinquè periode on els nostres jugadors aconseguiren anar-se davant al marcador. Tota l'avantatge l'aconseguiren al tercer i quart període on l'equip bunyolí aconsegui diferéncies força importants, 14 i 24 punts respectivament.