Cadet femení B

Sa Pobla 36 - DAKOTA ALCÚDIA 38

Gran victòria de les nostres cadets B en el partit disputat la setmana passada a Sa Pobla, i ja van dos consecutives.

Recordem que en la primera volta a Alcúdia, les de Sa Pobla van donar un seriós correctiu a les nostres en guanyar el partit per 40 punts de diferència, el que presagiava un partit d'allò més complicat tot i la millora de les nostres jugadores.

L'inici va ser molt igualat fins al minut 4 de partit on les nostres van començar a mostrar els errors de sempre, manca de concentració i sacrifici el que ens portava a errors continuats deixant jugar a plaer a les pobleras, que aconseguien un parcial de 19 a 1 , el que obligava a demanar diversos temps morts per tallar aquest parcial que al final va ser de 19 a 5 i el partit molt complicat.

DAKOTA ALCÚDIA 45 - Bàsquet Muro 38

Després de molt temps l'equip Cadet B femení del Bàsquet Nord inaugura el seu marcador amb una merescuda victòria.

Si sempre la tònica d'aquest equip ha estat poc esperit, poques ganes, ni cas als entrenadors, aquest cap de setmana ha estat un miratge del que era.

Van sortir concentrades des del minut 1 de partit, fent una defensa millor que altres dies, però amb gran encert en atac. Les ajudes d'Anabel i Ariadna van ser importants perquè el grup es sentís més unit i totes juntes poguessin aconseguir una victòria que esperen des de fa molt temps.

Campos 48 - DAKOTA ALCÚDIA 24

El diumenge 16 de desembre el Cadet B femení del club va jugar a Campos a les 10.30h del matí. Va començar el partit amb un parcial de 9-0, les nostres noies comencen com sempre desconcentrades, sense ganes i amb una actitud no gaire positiva que fa que el nostre rival es creixi i seguida ens tregui un avantatge impossible de recuperar.

El partit va ser una mica la rèplica de cada cap de setmana, pèrdues contínues de pilotes, no arribar a la cistella, no passar-se la pilota, la realitat no reflecteix els entrenaments que realitzen durant la setmana, però els partits deixen molt a desitjar per la seva pròpia actitud.

DAKOTA ALCÚDIA 33 - Santanyí 55

Lleugera millora de les nostres cadets B davant el Santanyí. Un mal començament on vam estar molt despistades, va marcar la resta del partit.

Com dic, el nostre inici va ser desolador, manca d'actitud i molt desencert en atac el que suposava un 2 a 14 de parcial.

En el segon període millorem bastant en atac, encara que en defensa, aquesta falta de continuïtat i concentració, amb nombrosos errors de marcatge feia que perdéssim el quart per 13 a 16.

Després del descans vam passar a defensar en zona, defensa que les nostres no havien practicat mai però que hem de començar a conèixer. Encara que en els primers minuts ens va costar entendre els moviments d'aquesta, a poc a poc vam anar sentint còmodes, controlant el rebot defensiu i sortint a contraatac. Parcial de 10 a 16.