Premini femení A

DAKOTA ALCÚDIA - Escolar

El partit es va disputar el dissabte a les dotze del matí al pavelló d'Alcúdia.

L'equip del Bàsquet Nord amb totes els seves components va jugar contra Capdepera. L'equip va ser capaç de lluitar i ser dures en defensa i en atac. Les nostres nenes avancen progressiva i positivament. És un grup talentós i ho demostren partit a partit, són capaces d'anotar totes, de passar-se la pilota i poc a poc de defensar.

Cal destacar que el partit va ser molt fluixet al principi i després es van anar cap amunt. Capdepera amb jugadores de molts nivells i algunes mes petites, ho van fer estupendament bé.

DAKOTA ALCÚDIA - Bàsquet Muro

Les nostres petites jugaren a Muro, un partit a priori per practicar altres coses, ja que l'equip rival, Muro són nines que acaben de començar a fer esport i el primer any que juguen a bàsquet, destacar que van ser molt valentes i ficaren algunes cistelles.

El nostre equip en aquest cas que està a un altre nivell, va practicar la defensa, van ser capaces de jugar sense botar la pilota i només podien tirar de fora de la zona, fer diverses passades abans de tirar, un partit que va ajudar per veure coses bones de l'equip i algunes no tan bones quan marquem altres objectius.

Montuïri - DAKOTA ALCÚDIA

Les petites aquest dissabte es van desplaçar molt d'hora per jugar un partit a Montuïri. Un equip molt lluitador amb alguna jugadora amb talent, però hem de dir que totes eren de primer any i alguna de l'escoleta.

Les nostres nenes van començar una mica atordides sense saber ben bé que fer, però quan van començar a deixar-se anar en pista, va ser quan van anotar i el partit es va posar al nostre favor.

DAKOTA ALCÚDIA - Zona 5 A

El Premini femení A jugava a Alcúdia contra el Zona 5 A a les 11.00h. A priori semblava que havia de ser el partit més disputat de la categoria, per les característiques dels dos grups. Els dos equips són de segon any, les nenes tenen la mateixa edat i són els dos equips amb més talent o potser més treballats perquè porten més temps.
 
Efectivament el partit va començar complicat per al nostre equip, acostumat a jugar les trobades amb clara facilitat, es van trobar un equip de Zona 5, amb jugadores tan bones tècnicament com elles, llavors a les nostres els va costar molt més. L'equip va saber reaccionar en el moment clau, defensant més fort en el nostre camp i podent robar pilotes i ficant cistella d'un contra un.

At.Escolar - DAKOTA ALCÚDIA

Bé un altre partit més, aquest cap de setmana el Premini femení A va anar a jugar a Capdepera contra el At.Escolar.

El nostre Premini va acudir al partit amb la baixa de Marina Llabrés lesionada, Maria Rosa que no va poder assistir i Maria Magdalena que aquest cap de setmana estava convocada amb l'equip Mini femení. Del Premini B assistiren amb l'equip A, Alexandra i Ana Alaminos.

L'equip va estar bé, van estar practicant coses dels entrenaments com defensa cada un al seu després que passin mig camp i també el "botó" quan les jugadores deixaven de botar. En atac l'actitud d'aquest equip no baixa, totes són agressives i intenses, totes volen ficar cistella encara hem de treballar passar la pilota a la nostra companya si aquesta està avançada. Però el Premini femení A segueix creixent i treballant dur. El marcador va ser al nostre favor en tot el partit.