Premini femení B

Zona 5 - DAKOTA ALCÚDIA

El Premini B va jugar aquest dissabte l'últim partit de lliga a Manacor contra Zona 5.

El partit va tenir la presentació dels dos equips i va ser una cosa nova per a elles ja que ha estat la primera vegada. A continuació vam tenir un minut de silenci per la mort de Biel Hurtado.

El partit va ser igualat en els primers moments però caòtic perquè havia molt desordre. No estaven molt concentrades i perdien moltes pilotes al principi però poc a poc va millorant tot.

Bàsquet Manacor - DAKOTA ALCÚDIA

Avui les nostres premini B han jugat contra Manacor, un equip també del mateix nivell que les nostres nines.

Hem començat el partit molt despistades en defensa i en atac no sabíem que fer. Però quart a quart hem anat millorant cada vegada més.

Avui només erem 7 i degut al cansament hi ha hagut baixades com és ben normal, ens quedam amb la part positiva i es que han jugat molt bé totes, lluitant cada pilota fins el darrer segon, aguantar quasi tot el partit amb la mateixa intensitat, han tingut una actitud molt bona...

Bàsquet Muro - DAKOTA ALCÚDIA

Les premini B han jugat avui contra Muro, un equip que també acaba de començar a jugar. Tot i la nostra superioritat física, les mureres ens han plantat cara i no s'han rendit en cap moment.

S'ha dir que les nostres nines avui no han fet un gran partit, jugar contra equips així ens han d'ajudar a millorar petits detalls i tot comença per escoltar a l'entrenadora.

No tot és negatiu si no que avui tot l'equip ha fet cistella, s'han vist entrades x l'esquerra i tirant amb la mà q toca, aturades i tir...

DAKOTA ALCÚDIA - Dakota Alcúdia A

Avui no ha estat un partit com qualsevol altre, ja que el premini B i el premini A jugaven en contra.

Les entrenadores Patricia Garcia i Xisca Torrens varen plantejar el partit d'una manera totalment diferent i varen decidir mesclar els equips perquè poguessin competir. En vista del resultat i l'actitud de les nines, s'ha acabat mesclar-les fins que no hagim notat un canvi.

Aquesta falta de concentració, ja l'haviem notat darrerament en els entrenaments ja que no són el que eren.

Montuïri - DAKOTA ALCÚDIA

Les nostres preminis s'han enfrontat al Bàsquet Montuïri, un equip bastant superior al nostre.

S'ha de dir tot i que hem començat el partit una mica despistades i sense ànims degut a la pressió de l'equip contrari, s'ha acabat el partit demostrant tot el que hem treballat durant la temporada.

El nostre gran error ha estat en defensa, però seguirem treballant per superar aquets petits errors.