Diari del Campus. Dia 1

Es fa de dia ennuvolat i amb alguna gota per rebre la novena edició del Campus de Pasqua.

Els entrenadors hem quedat a les 8'15 del matí al pavelló municipal per recollir la roba que cal repartir als nens i posteriorment marxar a l'hotel Alcúdia Garden per preparar tot, a l'espera que vagin arribant els nens, que estan citats a les 9. A aquesta hora van arribant els 51 inscrits aquest any, podent veure als més petits molt nerviosos i expectants en ser la primera vegada que participaran. Destacar la novetat d'aquest any amb el "Baby Campus" amb nens de 4 a 6 anys que estaran pel matí amb nosaltres.

Un cop arribats tots, es fa el lliurament de les equipacions, que sembla que han agradat molt. Aquest any són de color mostassa i negre. Per poder fer la foto de grup abans dels entrenaments, tots es van posar l'equipació ràpidament. Un cop feta ens dirigim a realitzar els primers entrenaments per poder començar a muntar els grups de treball.

Després d'una hora i mitja de treball, vam tornar a l'hotel per uns acabar de desfer les maletes i els més petits descansar una estona abans de menjar.

Arriba l'hora de dinar, i el moment que els més petits gaudeixen fent de majors. La pizza torna a ser el plat estrella, caldrà controlar si no volem que surtin amb cara de pizza ....

Després de dinar, els més grans van a descansar una estona a les habitacions i els més petits comencen a preparar amb els monitors de temps lliure, la festa final de dijous nit.

A les 15,45 sortim de nou cap al pavelló per treballar la tecnificació de bot de pilota, i posteriorment la competició de tir de mitja distància individual.

Ja a les 18,30 i després d'un dia esgotador, uns es dirigeixen a l'hotel (minis i infantils) per dutxar-se i preparar-se per el sopar i els més petits (preminis) es dutxen al pavelló per després també dirigir caminat fins a l'hotel i sopar. Aquests últims una vegada sopats ja són recollits pels seus pares, algun molt cansats i altres que mai acaben les piles .... jejeje.

Els que es queden a dormir, a les 22 tenen activitats de temps lliure amb els pirates del campus que és quan jo, aprofito per explicar una mica el que vam estar fent durant aquest primer dia.

Demà us explicaré com ha estat la nit, que es presenta tranquil·la, ja que aquest any serà fàcil de controlar, o això esperem .... jejeje.

Donar-vos una altra vegada les gràcies per confiar en el nostre treball i per l'esforç que sabem que esteu fent en els temps que corren.


clica la foto per veure-la ampliada


fotosVeure galeries de fotos del campus 2013