Diari del Campus. Dia 2

La primera nit va ser una mica moguda, com sol ser habitual. L'habitació 3134 els més festers, caldrà comunicar al seu entrenador perquè intensifiqui els entrenaments .....

Primeres cares de son a les 9 del matí quan baixen tots per berenar, on tots es van comptant els que van fer durant la nit. A les 10 del matí els grans es van amb els monitors de temps lliure a realitzar activitats al parc que es troba darrere de l'hotel. Els preminis i baby campus van directament al pavelló municipal per realitzar els primers entrenaments del dia.

A les 11,30 realitzem el canvi d'activitat, els que estaven realitzant temps lliure es dirigeixen al poliesportiu per entrenar, i els que es trobaven entrenant, es desplacen fins a l'hotel per posar-se en mans dels monitors de temps lliure. Els baby campus realitzen activitats al gimnàs amb Laura i Patri.

Arriba l'hora de dinar i la veritat, els petits cal veure com mengen ... ha sortir-més barat més barat a algun pare comprar un vestit de donar de menjar ... jejeje. Els naguets amb patates fregides i la síndria, han triomfat.

Després d'una mica de relax a les habitacions els grans, i els petits buscant pistes del tresor pirata per tota la piscina, ens toca tornar al pavelló per continuar amb els entrenaments de tecnificació de bot de pilota.

Després d'hora i mitja de tecnificació, vam iniciar la competició del 3x3 on tots lluiten per poder arribar a les finals, veient en els petits les primeres cares d'alegria i també de decepció.

Després d'una bona dutxa, ens toca reposar forces, i sobre les 20 hores ens anem a sopar. Aquesta vegada el plat estrella han estat les croquetes, alguns amb autèntiques muntanyes en el seu plat ..... Tranquils, estan controlats .... Jeje.

Arriba el moment que gairebé tots estem esperant avui, el partit del Barça ¡¡tots el volen veure, gairebé tots són 'culers' .... I és que el bo abunda ... jajaja.

Després de la primera part, molt preocupats per la lesió de Messi, molts ja amb son, es van cap a les habitacions a descansar, altres seguim amb el futbol, ​​acabant una mica decebuts amb el gol de l'empat en els últims segons i un arbitratge que va deixar molt a desitjar.

Ja és tard i toca descansar per reposar forces, ens toca un dimecres ple d'activitats que us explicaré demà. Bona nit a todos ¡¡¡¡


fotosVeure galeries de fotos del campus 2013