Diari del Campus. Dia 3

Comença a notar-se el cansament, la nit va ser molt tranquil·la però les cares de son envaeixen el menjador a l'hora de berenar.

Avui a les 10 vam iniciar els entrenaments com cada dia i també el temps lliure, amb unes activitats pel passeig marítim els petits i els grans preparant la festa de dijous. Els baby campus realitzen un mural pintat per ells. Com sempre, a les 11,30 hores, hi ha canvi de grup amb canvi d'activitat.

Arriba l'hora del dinar, intentant que la mesura del possible mengin una mica diferent cada dia, una cosa molt complicada d'aconseguir amb algun / a ....

Després de dinar els majors tenen descans i els més petits segueixen amb els seus monitors preparant el ball de dijous. A les 16 hores ja estem una altra vegada en marxa, treballant en tecnificació de tir. Després d'hora i mitja d'entrenament, arriba l'hora de la competició de tir per parelles "two balls".

Són les 18,30 i arriba l'hora de les dutxes i preparar-se per al sopar. Els sopars i els dinars són molt divertits ja que els monitors de temps lliure els fan passar unes proves i es presenten al menjador amb les sabates al revés, roba interior al cap etc. També al crit de bomba, mambo o boig, uns grups han de posar-se a ballar estiguin on estiguin el ball que els han dit, i no es tallen un pèl en fer-ho, tenim a tots els "guiris" al·lucinats .... Jajaja.

Després de sopar i descansar una horeta, ens anem per primera vegada en aquest campus, tots al pavelló municipal per realitzar una activitat que no saben molt bé de què es tractarà .... El que els posa molt nerviosos ja que alguns ja tenen alguna experiència d'anys anteriors.

Ens espera una gimcana pirata per equips, en què cal arribar a trobar part del tresor que estan buscant tota la setmana. Alguna de les proves són per a valents ja que han d'entrar en zones fosques i amb una música que posa la pell de gallina ... jejeje., Cal dir que han estat més valents les nenes que els nens, però el més important és que ens hem rigut moltíssim i ells han gaudit.

Són les 12 de la nit i estem fregits, ells sembla que encara no, però cal descansar i els monitors que avui estan de guàrdia, Rocio i Miquel Àngel, els han deixat les coses clares, esperem que la nit sigui tranquil·la, demà ho explicarem. Bona nit ¡¡¡¡


fotosVeure galeries de fotos del campus 2013