Diari del Campus. Dia 4

Avui tornem a tenir sol, encara tenim una mica de vent. Costa aixecar-se del llit, però avui cal estar al màxim ja que ens queda un dia molt llarg, avui és el dia de la festa comiat i es farà tard.

Després de berenar, a les 9,30 comencen a arribar els baby campus al pavelló, aquests arriben bé clar. A les 10 arriben les preminis amb les seves bosses plenes de roba que s'hauran de posar aquesta nit per als balls.

Comencem els entrenaments amb ells, treballant al màxim, estan tots / es molt animades. Els infantils i minis s'han quedat a l'hotel amb els monitors de temps lliure.

A les 11,30 toca canvi d'activitat. Avui els més petits han gaudit de la piscina climatitzada de l'hotel, surten bé relaxats per arribar a l'hora de dinar. 

A les 16 hores i després de reposar forces, tornem a la feina. Avui toca treballar tecnificació de passada, cal millorar molt aquest concepte del joc. També avui toca la competició de triples i les finals del "two ball" d'on ja tindrem guanyadors de les deferents categories.
Arriba l'hora de sopar i preparar-se per la festa al pavelló municipal.

Són les 21,45 i comencem la festa, amb els diferents balls que han anat preparant durant tota la setmana els nostres jugadors / es. Tot un espectacle "haurem de muntar una acadèmia de ball". El final de la nit, acaba amb un ball en què els nens han fet sortir a ballar als pares que es trobaven al pavelló per venir a recollir als més petits.

Ho hem passat genial però s'ha fet tard, toca anar a descansar per afrontar l'últim dia de campus.

Bona nit ¡¡


fotosVeure galeries de fotos del campus 2013