Diari del Campus. Dia 5

Aquest matí s'han despertat amb moltes cares de son, la nit ha estat moguda. Algú s'ha dedicat a fer bromes durant la nit, uns contents i altres ...... Ja posarem les fotos properament.

Després de berenar, avui toca preparar les maletes ja que avui s'acaba el campus.Vam començar com cada dia amb els entrenaments i temps lliure. El temps no acompanya per la qual cosa s'han hagut de fer canvis en el temps lliure.

Després de dinar i ja que plou molt, no ens queda altra que quedar dins de l'hotel mirant una pel · lícula uns i altres escoltant música i ballant.

Arriba l'hora d'anar cap al pavelló per acabar el campus amb les finals del 3x3, la final del circuit d'habilitat i el partit contra els entrenadors.

Un cop finalitzades les competicions es fan entrega dels trofeus als guanyadors de les diferents competicions que s'han anat realitzant durant tota la setmana i també dels premis que atorguen els monitors. També es fa entrega a cada participant d'una fotografia del grup que ens vam fer el primer dia.

Cal destacar que durant la setmana no hem tingut cap lesió i això sempre és una alegria per a tots ja que hem acabat el campus els mateixos que el vam començar.

Agrair com sempre el bon comportament de tots els nens i el treball impagable de tots els entrenadors-monitors. I com no, als pares per confiar en nosaltres perquè els seus fills passin aquesta setmana amb nosaltres gaudint de l'esport que els agrada. Espero que ho haguem aconseguit.

També vull agrair a l'Hotel Alcúdia Garden pel tracte que sempre ens dóna, on mai trobem un no i tot són facilitats. No vull tampoc oblidar-me del Patronat d'Esports d'Alcúdia, ja que sense ells, tot això seria impossible.

Gràcies a tots i fins l'any que ve ¡¡¡¡


fotosVeure galeries de fotos del campus 2013