Primera autonòmica femení

DAKOTA ALCÚDIA 48 - Campos 39

L'últim partit de temporada es presentava amb moltes ganes de poder guanyar a un Campos que ha fet una molt bona campanya.

La igualtat va estar present en els primers compassos del partit, tot i que no controlàvem el rebot defensiu, però vam anar millorant aquesta faceta.

L'equip estava fluid i amb idees clares en atac, corrent contraatac i anotant també davant de la zona 3-2 que van fer i que van haver de treure i tornar a individual perquè anotàvem amb força facilitat.

Bàsquet Pla 57 - DAKOTA ALCÚDIA 66

Tot i les baixes per treball i lesions l'equip està realitzant un bon final de temporada pel que fa al joc es refereix malgrat que no acabava de trobar la victòria , però avui en un altre bon partit contra el Bàsquet Pla l'ha trobada en un bon partit en el qual el bon fer de tot el grup ( 8 jugadores comptant amb les dues juniors ) ens ha portat fins allà .

El mal començament de 6-0 es va esmenar ràpidament i mantenir un avantatge de 10 punts gairebé tot el partit menys al final en què es va reduir el marcador a 3 punts però que la concentració d'equip durant tot el partit va fer que tornéssim a agafar la diferència de tot el partit .

Zona 5 85 - DAKOTA ALCÚDIA 71

El sènior femení minvat de baixes per assumptes laborals i lesions es va presentar a Manacor sense Carmen Benito, Marta López, Angela Crespí, Maria Cerdà .... però malgrat les baixes va fer un bon partit en el qual va competir tot el partit i vam estar 4 -6 punts amunt 4-6 punts en contra durant tres quarts.

Va ser en el quart quart amb Sofia expulsada per 5 faltes i Júlia amb 4 quan la distància es va fer cada vegada més llarga.

Malgrat la derrota bones sensacions a l'equip, equip que la no constància ens està portant a ocupar la zona baixa de la classificació en haver deixat escapar partits a l'abast de la nostra mà.

PDV 72 - Dakota Alcúdia 52

El marcador no reflecteix el que va esdevenir en el pavelló de Santa Eulàlia aquest dissabte en el partit disputat entre el PDV i el Dakota ja que va ser un partit renyit fins als últims minuts.

El PDV, que sorprenentment sent l'equip més superior de la lliga va sortir i va jugar 38 minuts en zona, mai va marxar del marcador fins al final, i el Dakota Alcúdia li posava les coses difícils, arribant a estar a 4 punts en els últims compassos del tercer quart amb un 44-40.

El quart quart va començar amb tan sols 8 punts a baix per al Dakota però en uns quants errors nostres i encerts d'ells, en un instant van agafar la diferència en el marcador que es reflecteix al final, que res té a veure amb el que va succeir en el partit.

DAKOTA ALCÚDIA 54 - Sant Josep 57

Oportunitat d'or la qual vàrem deixar escapar en perdre contra Sant Josep per tres punts en un partit en el qual elles des del principi van jugar al que saben que és córrer molt bé el contraatac, moure ràpid la pilota, i agressives en les primeres línies de passe.

Mentre no aconseguíem dominar això Sant Josep va imposar el seu joc, però a poc a poc anàrem millorant aquests aspectes i vàrem estar en partit en tot moment, tot i que les cistelles de contraatac i fàcils en determinats moments ens feien molt de mal.

Vàrem arribar a la recta final tres punts a sota i Sant Josep es va dur la victòria en un partit molt renyit per part dels dos equips.