Calvià 65 - DAKOTA ALCÚDIA 55

Darrer diumenge abans del pont i carnaval i ens tocava recórrer l’illa per enfrontar-nos a l’equip líder del moment, Calvià. Un equip molt atlètic físicament i d’envergadura,  on la nostra concentració havia de ser del 110% si volíem mantenir el partit amb disputa. 19-13 tancà el primer període i 20-12 el segon. El nostre encert no va ser efectiu, tot i crear ocasions i atacs molt treballats on no sabérem prendre la decisió correcta.

El descans fou útil per recapacitar i aprendre a corregir errors anteriors. La defensa fou una de les claus per guanyar el tercer període, 11-15. Les de Calvià es tancà amb una zona 2-1-2 tancada i on les nostres es bloquejaren per minuts, però sabérem reaccionar i afrontar amb bons atacs i elaborats, així tancarem un darrer període 15-15, on la segona part del partit fou per nosaltres davant l’equip líder.

T.lliures:11/22
6’75: 2/6
Tirs de camps: 20 /73

La importància dels tirs lliures son fonamentals, no es el primer partit on ens juguen una mala passada igual que la decisió de tirs.

A pesar de tot, sabérem lluitar per el partit fins el darrer moment i això es valora molt. Ànims !