DAKOTA ALCÚDIA 39 - Sa Pobla 47

El retorn a la lliga desprès de les vacances ens enfrontava a un rival directe, Sa Pobla, on cada partit es diferent i més intens.

Començàrem amb un joc compacte i una defensa molt treballada, dúiem el control del partit i el temps, el primer període 15-8 deixava veure la nostre serietat i ganes de disfrutar jugant.

El segon període va ser més fluix però de falta d’encert en atac i ens consta el 6-10, tot i acabar per davant a la mitja part les sensacions eren esperançadores.

El descans sempre es útil per reflexionar i nosaltres el solem emprar per auto-reflexionar i cada jugadora ja sap el que i el com i resolen el perquè.

Dins el tercer període les errades ja es corregiren, però l’encert no era l’esperat, no manteníem el mateix tant per cent de la primera meitat , la defensa si era la nostra principal base i acabarem 9-9.

Tot i jugar-nos el partit dins el darrer quart les ganes i la il•lusió de poder afrontar aquets deu minuts eren efervescents dins les nostres sensacions. Les errades dels primer minuts donaren ales a les de Sa Pobla i nosaltres en afloraren el nirvis, ens deixarem el partit dins els darrers tres minuts del partit, 9-20 el període, el resultat final no va fer justícia al jugat durant la resta de temps, però aquest deport es així de guapo i espectacular on no es dona per guanyat i perdut fins el darrer segons, aquesta vegada ens tocà a nosaltres però podem dir que nosaltres també ho hem viscut.

T.lliures: 13/22