Campos 49 - DAKOTA ALCÚDIA 26

De ben matí partírem cap a Campos, equip on a casa ens va posar les coses difícils però sabérem treure’l.

L’Inici va ser similar per els dos equips, un 15-10 ens donava bones sensacions tot i tenir la baixa de la nostra jugadora Marta Cabezas, on tot l’equip dona el màxim suport per poder-la tenir prest i al 100%.

El segon període es notà la falta de velocitat en contraatac i les decisions errònies que acumulàvem en situacions continuades, la falta d’esforç en el rebot i en actes defensius ens constà el 8-2.

Desprès del descans les coses començaren a fer canvis, entre ells amb defensa on es veié reflectit  en accions de rebot defensiu i on trobarem noves oportunitats de poder atacar, 8-5 acabà el període.

El darrer període tot i el desgast físic que tinguérem per l’esforç a poder retallar el marcador es nota amb l’empenta de l’equip rival, 18-9 tancà el partit.

Tot i el resultat podem assenyalar la lluita en part de minuts de cada quart i com l’esforç perquè les coses surtin va ser present. El proper diumenge juguem el darrer partit a casa el qual volem donar les gràcies a MªCristina Serra per ajudar-nos partit a partit.