Júnior femení

DAKOTA ALCÚDIA 70 - La Salle 53

L'equip júnior femení es proclama campió de la lliga del seu grup en vèncer dissabte a La Salle per un contundent resultat però que durant els dos primers quarts van ser molt durs i ens trobàrem amb un motivadíssim equip que va posar les coses molt difícils.

No va ser fins  el tercer quart que començàrem a reaccionar i vàrem agafar un avantatge ja insalvable.

Eu Moll 52 - DAKOTA ALCÚDIA 77

El júnior femení va guanyar el dissabte a Eu Moll per un contundent 52-77 en què des del principi l'equip visitant no va tenir dificultats per agafar les regnes del partit.

Totes les seves jugadores van fer un bon treball en atac i en defensa i van gaudir de la victòria.

La nota trista va ser la no participació de Marta Cabezas que a causa d'un virus estomacal va haver d'estar ingressada un parell de dies i l'absència de Dandara Santiago i Sara Agudo que tampoc van poder assistir.

La Salle 51 - DAKOTA ALCÚDIA 65

El júnior va guanyar a La Salleel  seu quart partit consecutiu. Sempre és un rival difícil i tot i els 14 punts de diferència el partit va estar renyit durant tres quarts.

La Salle corrent contraatac, i sent molt agressives en penetracions, no ens permetien distanciar-nos en el marcador. Nosaltres poc fluides en atac, fins que en el tercer quart, vàrem córrer bé, trobàrem situacions més clares i vàrem trencar el partit.

En defensa vàrem estar controlant el rebot i en individual la primera part; ja en la segona ens vam ficar en zona 3-2 que els va costar tirar endavant a La Salle i que ens va permetre distanciar.

DAKOTA ALCÚDIA 57 - Eu Moll 37

Partit dolent per part dels dos equips, sense ritme sense constància, sense intensitat, i per la nostra part semblava que sense ganes.

Ens vàrem posar per davant en el marcador en el primer quart amb un 21-4 i a partir d'aqui Eu Moll es va ficar en una zona 1-3-1 que atacàvem bé però amb poca fluïdesa; partit en que van participar totes les jugadores, i en el qual la nota trista va ser l'esquinç que va patir Sofia a l'inici del tercer quart.

Necessitem estar més ficades en el partit i intentar jugar sempre concentrades i amb intensitat independentment del rival.

DAKOTA ALCÚDIA 66 - Bahía San Agustín B 37

Bon partit del Junior femení que en aquest grup fins al moment es mostra molt superior des del inici del partit als seus rivals.

Partit en què van participar totes les jugadores fent una bona feina en atac i en defensa, Carmen Benito i Sofia Nikiema, dominant el joc interior al costat de Dandara Santiago quan ho feia jugant de 4 i la resta tant Xesca Reynes dirigint com Julieta Acosta, Maria Ferrer i Dandara

Les nostres cadets Marta Cabezas i Sara Agudo segueixen tenint minuts i poc a poc es van sentint més còmodes en pista, les dues van contribuir positivament en el partit.