Escola de bàsquet

Celebrada a Alcúdia la diada final del Consell de Mallorca

Els més petits del club, els de l'escoleta i l'equip d'iniciació, posaren punt i final a la temporada el passat dissabte participant en la diada que el departament d'esports del Consell de Mallorca va organitzar a les nostres instal·lacions municipals.

Varen participar a la trobada més de 400 nins i nines que van fent les seves primeres passes en els esports del bàsquet i el futbol.

Encapçalats pel seu monitor Bernat Cifre els nostres joves jugadors i jugadores pogueren demostrar la seva progressió jugant contra altres escoletes al mateix temps que varen poder gaudir d'altres activitats que hi havia organitzades. Igualment reberen tots ells una medalla i diferents obsequis per part de la institució organitzadora.

L'equip d'iniciació participa a una diada a Sa Pobla

Els components de l'equip d'iniciació de l'escola de bàsquet, acompanyats pel seu monitor Bernat Cifre, participaren el passat dissabte en una trobada d'escoletes organitzada pel Consell de Mallorca que es va fer al pavelló de Sa Pobla.

Els nostres joves jugadors varen compartir pista amb altres companys de Pollença i Sa Pobla, disputant una sèrie de partidets on varen poder demostrar el molt que estan aprenent cada setmana en els seus entrenaments.

El 'Halloween' de l'escola de bàsquet

Ha estat un entrenament especial. I és que els més petits, els de l'escoleta de bàsquet, han passat una estona força divertida.  Han tengut la seva festa de 'Halloween'.

És una festa importada però que està arrelant molt a la nostra illa.

Ben desfressats per a l'ocasió, s'ho han passat d'allò més bé amb les seves monitores i per un dia han canviat les pilotes de bàsquet per les 'carabasses'.

Vols veure les fotos?