Premini masculí

DAKOTA ALCÚDIA - Ciutat d'Inca

Partit molt interessant després de les vacances de pascua i del campus.

Els nins que varen anar al campus estaven molt cansats i els qui no hi varen anar després de 15 dies sense tocar pilota es va conéixer molt i també ens faltava en Dani Ruiz que va anar a ajudar als minis.

El partit va començar molt intens i molt agressiu per part dels inqueros igual com va passar al partit de dins ca seva. Pilota que robàvem nosaltres, ens feien falta i així aturaven es contraatac ja que nosaltres som nins molt rapits i en dos o tres pases feim cistella i això no ho vàrem poder fer.

Lloseta - DAKOTA ALCÚDIA

Un dels millors partits dels preminis davant un equip com nosaltres,el Lloseta. Es a dir,del nostre nivell un poquet més lluitadors que nosaltres.

Era un rival a batir un equip molt lluitador pero nosaltres no vàrem quedar a darrera, perquè no deixàvem cap pilota per perduda i les lluitavem totes.

Els llosetins jugaven sempre damunt un jugador que mos treia tres caps, i era impossible aturar-lo,pilota que agafava pilota que ficava.

Va esser un partit per veure tot el que hem après durant tota la temporada, els cinc de segon any varen lluitar totes les parts que varen jugar i els de primer any varen demostrar que ells també poden aguantar.

Tres partits amb poca història

Tres partits amb poca historia per contar: Sa Pobla, Consell i At Escolar son nins quasi tots de primer any.

Han estat partits perque juguin es nostres nins de primer any i que comencin a veure que no han de dependre de ningu. Als tres partits es varen defensar molt bé.

Els nins de segon any ses parts que jugaven no podien botar pilota i així es movien per tota la pista amb passades i cap a cistella, altres parts nomes un bot i passada.

Artà - DAKOTA ALCÚDIA

Aquesta setmana als preminis els va tocar anar a jugar a Artà en divendres. Partit molt competitiu. Dos equips més o menys del mateix nivell.

L'equip del Artà eren un poc més agressius que noltros, quan no ens podien aturar o prendre sa pilota ja ens feien falta i així nosaltres no vàrem poder fer el joc que ens hagués agradat fer.

Les passades de pilota,  tallar i correr cap a cistella no es va poder fer perquè cada vegada que ho intentàvem fer ens feien falta.

DAKOTA ALCÚDIA - Binissalem

Els preminis segueixen la bona ratxa de bons partits. Dissabte gran partit dels nostres petits jugadors que a les 8'45 havien de ser al pavelló.Varen esser ben puntuals menys un que es va quedar dormit. Varen començar a escalfar,els nins es varen concentrar amb l'escalfament i varen començar el partit ben concentrats diferent de molts altres partits.

La 1° part es veia als nins que passaven gust de jugar a bàsquet amb bones passades de pilota, a cercar espais buits i a cistella i també a defensar tota la pista 1 contra 1, a robar pilotes i cap a cistella.

Vàrem fer moltes proves, vàrem posar 2 parts tots els nins de primer any i ho varen fer molt bé. Es varen haver d'espavilar perquè no tenien cap nin de segon any que els ajudàs, havien de córrer a defensar el seu jugador i a robar la pilota per fer cistelles.