Mini femení A

Santa Maria 48 - DAKOTA ALCÚDIA 58

La temporada arriba al final i amb això l'últim partit de l'equip a Santa Maria, un partit que a priori seria complicat ja que a casa vam guanyar d'un realitzant una pròrroga.

L'equip va sortir molt concentrat tenint clar que avui que era el seu últim partit volia guanyar. Des del principi vam fer una defensa agressiva malgrat no estar molt encertades en atac, a poc a poc sumàvem amb facilitat, exceptuant el 5 quart on Santa Maria va tenir un parcial de 16/7 que deixava el partit una mica per al final. L'equip va seguir defensant fort i volent, més aconseguint un 48/58 que ens donava la victòria.

DAKOTA ALCÚDIA 58 - Sa Indioteria 74

Partit ajornat que es va jugar aquesta setmana, per descomptat en aquest partit més que mai no fa justícia al marcador.

Jugant contra les favorites, les nostres nines van tenir el partit molt igualat, a més jugant 1x1 fent passar i tallar i defensant molt agressives, el nostre equip va jugar molt bé, aguantant una zona press i una zona de l'equip rival que va ser advertit diverses vegades de la defensa il.legal.

Llucmajor 55 - DAKOTA ALCÚDIA 43

El mini A perd un partit que va guanyar a casa amb relativa facilitat, perquè des del inici van sortir molt despistades i molt fluixetes, perdent la pilota amb molta facilitat i no arribant amb comoditat a l'altra cistella.

A poc a poc vam anar millorant i donant més ritme però les contràries no deixaven que ens allunyéssim al marcador i el seu passar i tallar sobretot amb la seva jugadora numero 11 ens va fer molt de mal.

At. Escolar 57 - DAKOTA ALCÚDIA 27

Només dir el nostre equip ha plantat cara a un equip amb una jugadora molt superior ha tota la lliga, la número 12. No puc dir res més, molt superior físicament en envergadura, capaç d'entrar a cistella, agafar el seu propi rebot, bàsicament fer-ho tot . El nostre equip ha estat superior en equip quan no estava aquesta jugadora en pista.

Una cosa més que pensar, sense criticar és molt important que tinguem ètica esportiva i oblidem resultats recordant als entrenadors que estem en una etapa d'aprenentatge i ensenyament.

Estic orgullosa del meu equip de la seva disciplina del saber estar a la pista que donin la mà guanyin o perdin i sobretot del GRAN personetes que són ...

Binissalem 42 - DAKOTA ALCÚDIA 66

El Mini femení A ha jugat avui divendres un partit ajornat contra Binissalem. L'equip segueix progressant positivament, amb una bona actitud i sobretot intensitat.

Un primer quart revolucionari amb un marcador de 3/16 ens ha donat tranquil·litat per poder jugar. Binissalem un equip molt lluitador i agressiu en el contraatac, han fet que els altres quarts hagin estat molt igualats. Però al reprendre el partit un parcial de 8/20 ha posat més al nostre favor el partit.