Premini femení

Bàsquet Manacor - DAKOTA ALCÚDIA

El premini femení jugava avui a les 10:30 a Manacor, un equip que també acaba de començar i és molt similar al nostre.

Les nostres nines han sortit molt intenses i amb moltes ganes i això ha fet que des d'un principi poguéssim marcar el ritme i la diferència del partit.

Llevat dels dos darrers períodes que ens hem relaxat una mica i no defensaven com al principi, cal dir que el 6 primers quarts hem pogut veure totes les coses que han anat aprenent i que si volen saben jugar com toca.

No ens podem confiar i cal seguir fent feina per poder gaudir després de la satisfacció del resultat de la bona feina feta.

La Salle - DAKOTA ALCÚDIA

Partit contra La Salle, un equip molt treballat, superior al nostre i que des del principi ha marcat el ritme del partit.

S'ha de dir també que les nostres nines tot i la superioritat de l'equip rival, han aguantat molt bé i han sabut que s'havia de fer en tot moment, també dir que hem comès moltes errades: com dónar passes a les contraries, falta de concentració, fallar entrades... que a n'aquestes altures ja no es poder fer.

Som un equip que acaba començar a jugar i és digne d'admirar la seva progressió i les ganes de treballar i aprendre!!

DAKOTA ALCÚDIA - Hispània

Gran partit de les nostres pre-minis contra Hispania, un equip molt semblant al nivell de les nostres.

Tot i haver començat molt despistades en defensa, a poc a poc ens hem ficat dins el partit i hem anat sumant cada quart, aconseguint anotar totes les jugadores.

Dir també que el darrer quart degut al desgast físic de les nostres nines, hem baixat el ritme en defensa i l'equip contrari anotava molt fàcilment.

En definitiva, ha estat un partit en el que s'ha pogut veure que el nostre equip cada vegada va millorant i que encara pot millorar molt més, per això seguirem treballant per ser cada dia millors!!