Júnior masculí

Bahía San Agustín B 76 - DAKOTA ALCÚDIA 46

JMEl júnior masculí juga davant el líder, a Sant Agustí, amb 7 jugadors per baixes i compromisos personals.

El primer període els xavals estan a un altíssim nivell i malgrat que Sant Agustí comença el partit en zona 1-3-1 vàrem acabar guanyant el primer quart amb un 14-16.

El segon quart aconsegueixen ficar amb més facilitat després de perdre posició l'equip Dakota en el rebot defensiu i ens anam al descans nou per sota.

DAKOTA ALCÚDIA 44 - La Salle B 61

JMEl júnior masculí perd un partit en el qual els primers compassos ens feia presagiar que podíem aconseguir per segona vegada una victòria contra la Salle.

Malgrat que estàvem una mica espessos en atac anàvem anotant i defensant bé en 1x1;

En el segon quart vàrem jugar en zona 2-3 i vàrem aconseguir que s'embussaran en atac però les nostres pèrdues de pilota en primera línia ens feia molt de mal.

A la segona meitat el rebot defensiu, i la zona 1-3-1 que ens plantegen ens fa molt de mal i es distancien en el marcador, tot i que vàrem tenir opcions de partit fins als últims 5 minuts en què ens posam a menys de 10 punts.

Esporles B 50 - DAKOTA ALCÚDIA 53

JMPartit d'infart el que vàrem guanyar dissabte a Esporles després d'un partit d'anades i vingudes.

Des de l'inici vàrem estar molt estrets en el marcador i l'avantatge que agafem en el primer quart de 6 -14 s'esfuma en un segon. Moltes pèrdues de pilota i poca fluïdesa en la circulació de pilota. Vàrem estar molt desencertats tot el partit.

En l'últim quart i després d'agafar un avantatge de 41-51 a falta de dos minuts, dos triples consecutius ens obliga a demanar temps mort a falta de 2 segons i 50 -51 al marcador.

Esporles A 67 - DAKOTA ALCÚDIA 53

JMEl júnior perd un partit a la primera part del partit. La poca intensitat i desconcentracion amb la qual vàrem començar ens va passar factura, ja que vàrem arribar a la mitja part amb un 47-23.

Els últims 6 minuts del segon quart va ser un error darrere l'altre perdent pilotes en primera línia de passada que els permetia contraatacs de 1x0 i faltes per estar amb poca intensitat que els portava cada vegada al tir lliure.

Amb aquesta arrencada vàrem aconseguir canviar l'actitud i fer una segona part molt bona que ens va portar a perdre de 14 i guanyar el tercer i quart quart.

DAKOTA ALCÚDIA 52 - Ciutat d'Inca B 53

JMBon partit del júnior masculí en línies generals en què el vam iniciar molt bé i controlàrem els primers instants del partit.

El segon i únic quart que perdem és la clau del partit, en el qual hi ha molt desconcert i poc encert sobretot en defensa i el rebot defensiu.

La segona part vam plantar una zona que no ens dóna resultat i que vam canviar en 4 minuts perquè no és bona i ells anoten amb facilitat sota cistella, però una bona reacció de l'equip, amb una actitud positiva ens porta a empatar i en els darrers 6 segons a tenir l'últim tir per guanyar ja que estavem 1 a baix.