DAKOTA ALCÚDIA 62 - Son Servera 47

2AMUn partit atípic el viscut a Alcúdia el passat divendres. Es presentava el nostre equip amb moltes baixes, amb tan sols set jugadors més en Juan Crespí que feu un gran esforç per a ajudar el col•lectiu, a pesar de les molèsties que ve arrossegant.

Les males llengües diuen que quants menys som de vegades més bé es juga... i divendres no en va ser una excepció.

Enfront un equip que venia de fer una primera volta impecable i que en aquesta segona fase arribava amb el mateix balanç que el nostre equip, per tant amb la necessitat de guanyar per no despenjar-se de la part alta de la classificació. Lamentem la lesió den Marc just quan sortí a la pista, tot l’equip d’Alcúdia et desitja una ràpida recuperació.

Arranca el partit, i en contra de tot pronòstic ho fa amb un 12-0 al marcador a favor del nostre equip, amb un Alberto Esteban intractable a sota els taulells, que ben acompanyat per en Toni Sureda i en Pep sumaren al primer quart 12 punts del nostre joc interior, per acabar amb un clar 19 a 11.

El partit després d’aquest moment fou controlat pel nostre equip en cada fase del joc, gràcies a un gran Mariano Socias, que a més d’anotar 19 punts inclòs un triple, ens mostrà una gran intel•ligència i lectura del partit tant en defensa com en atac, repartint bé el joc i marcant el ritme en tot moment, llàstima que una gran assistència seva en contraatac no sumés dos punts per la pífia d’algun company que anava un poc despistat...

Sí que és cert que al tercer quart l’equip de Son Servera s’acostà al marcador fins a situar-se a 6 punts, però de nou una gran actuació de n’Alberto Esteban sota els taulells, amb 8 punts al tercer quart, frenà la reacció rival que no sabia com aturar l’ofensiva local.

Al final un resultat còmode al marcador amb dos triples finals den Jordi Uría, que en conjunt amb la resta de resultats de la jornada ens deixa en un triple empat a la part alta de la classificació, ja només falta el proper partit a Palma per tancar la primera volta d’aquesta segona fase, i hem de certificar la nostra fiabilitat i regularitat amb una bona victòria!

Anotadors: Pep Linares 4 punts, Jordi Uría 13 punts (2 triples), Mariano Socias 19 punts (1 triple), Juan Crespí 0 punts, Toni Sureda 6 punts, Pere Cladera 0 punts, Cristian Ochogavía 2 punts, Alberto Esteban 18 punts.