Mini femení A

MF: DAKOTA ALCÚDIA 42 - Sineu 10

mfEl Mini femení dissabte va aconseguir la primera victòria com a local contra Sineu.

Varen iniciar el partit concentrades, totes sabien el que havien de fer i es va veure reflexat al marcador, acabant el primer quart amb un parcial de 22-06.

Durant el partit no varen tenir gaire complicacions i les nines es van mantenir en la seva línia, tancant el marcador en el segon quart amb un parcial de 20-04.

Madre Alberta 36 - DAKOTA ALCÚDIA 66

malberta2Partit del mini A contra Madre Alberta. L'equip suma una altra victòria, aquesta vegada jugant més en equip.

Durant el partit les nostres nines han tengut moments de despistes, pèrdues de pilotes i accions precipitades volent atacar a la primera, tot i així també he de dir que hi ha hagut moments molt bons on la circulació de la pilota ha estat de 10.

No ens podem relaxar i seguir fent feina!

Bàsquet Manacor 27 - DAKOTA ALCÚDIA 58

ManacorEl Mini femení segueix sumant, ahir a la pista de Manacor amb un marcador de 27-58.

Partit una mica complicat, les manacorines estaven molt ficades al partit i ens ho posaren difícil juganyant només de 8 punt al descans.

Les nostres nines no acabaven d'entrar en partit fins que en el 4 quart es posaren el "mono de feina" i començaren a jugar al joc que elles saben. La defensa per la nostra part ens va donar l'empenta per endur-nos la victòria.

Bona feina nines, també hem de saber jugar quan el marcador està igualat! Aquesta setmana més!

DAKOTA ALCÚDIA 37 - Santa Maria 7

MFAEl mini femení seguix acumulant una victòria més, avui contra Santa Maria.

Ha estat una setmana una mica diferent, ja que na Vero ha hagut partir cap a Eivissa per temes laborals.

Durant la setmana hem estat treballant el partit i la importància de cuidar els detalls tant en defensa com amb atac.

Les nostres nines sabien el que havien de fer en cada moment i aquest treball es gràcies a na Vero.

Sa Indioteria 22 - DAKOTA ALCÚDIA 52

indioteria (Copiar)El Mini A va jugar aquest dissabte a camp de Sa Indioteria. On van tenir un partit molt complicat i dur.

Les nostres minis no van començar bé el partit, molt fallonas i no sortien les coses. Així es va reflectir en el marcador del primer quart, amb empat a 11.

En el segon quart les nostres jugadores van sortir millor, amb una gran defensa, que vam saber mantenir fins a final del partit.

Seguim millorant dia a dia, fins i tot amb situacions adverses que sabem superar-les bé.