Júnior masculí

JM: DAKOTA ALCÚDIA 60 - La Salle B 85

JMBon partit del Dakota amb un bon primer quart 18-22 defensant i atacant bé.

El segon quart les pèrdues de pilotes i el mal balanç defensiu fa que ens agafin 20 punts de diferència però el tercer quart, l'equip reacciona i ens posem per iniciar el quart quart 6 punts a sota, havent fet un parcial de 24-8 en el tercer quart.

Però vam aguantar fins aquí i en dos minuts tornem a perdre la diferència fent un mal quart amb un parcial de 12- 32.

Així acaba una temporada positiva en el balanç amb una molt bona primera part però amb un mal mes i mig final que ens porta a 4 derrotes directes, partits guanyats a la primera volta que ens fa tenir un gust agredolç però que no podem deixar que enteli el bon treball del grup tota la temporada.

JM: Llucmajor 65 - DAKOTA ALCÚDIA 61

JMDivendres vam perdre un partit que vam començar molt bé i intensos, però en el que vam començar a afluixar, ser més permissius i deixant guanyar terreny a un Llucmajor que ens va agafar fins a més de 10 punts de diferència.

La segona part amb la zona 2-3 i més encertats remuntàrem i ens vam posar a 3 a falta de 19 segons per acabar.

Bona defensa que fa forçar un tir de tres en l'últim segon; un dels nostres jugadors toca la xarxa i l'àrbitre dóna vàlida la cistella. Empat i en la pròrroga perdem.

JM: DAKOTA ALCÚDIA 49 - Bahía San Agustín B 73

JMBon partit del júnior masculí davant de líder Bahía San Agustín.

Bon inici de partit dels nostres, no deixant córrer als visitants una de les seves millors armes 12/20.

En el segon període ens vam anar del partit, no jugant com a equip i això ho va aprofitar el rival 14/31 que sentenciava el partit.

Però després del descans i una bona xerrada, va arribar el millor dels nostres jugadors, jugant de tu a tu i demostrant que podem competir amb qualsevol si estem concentrats i amb aquestes ganes sempre 15/10.

JM: Sa Pobla 86 - DAKOTA ALCÚDIA 66

JMSembla que ja hem donat la lliga finalitzada per a nosaltres perquè les ganes i l'actitud no està sent la d'un equip que va superar en la primera volta 4 dels últims partits amb una diferència per sobre dels 20 punts.

La inexistent defensa i la poca ambició de grup ens va portar a perdre un nou partit que vam dominar sense problemes a l'anada però els continus errors i l'esmentat anteriorment ens va portar a una nova derrota.

JM: DAKOTA ALCÚDIA 53 - Colonya Pollença 63

JMExcel·lent el partit disputat contra un bon equip com Pollença, al qual ja vam guanyar a l'anada i en la que han hagut de treballar durament avui aquí.

El Dakota molt intens en defensa i dominant el rebot defensiu, corria i anotava amb facilitat els 2 primers quarts.

A la segona meitat, vam iniciar el tercer quart amb dues cistelles consecutives i després del temps mort l'equip torna a ficar-se al partit i segueix a una intensitat altíssima.

En cap moment vam baixar els braços i malgrat l'avantatge que agafen de fins a 15 punts, l'equip segueix treballant i causant molts problemes a l'equip visitant que no trenca el partit en cap moment.