Segona autonòmica femení

2AF: DAKOTA ALCÚDIA 55 - Eu Moll 36

2AFPartit que dominàrem des de l'inici, sense pèrdues de pilota i atacant bé.

Eu Moll que lluità tot el partit i es posà a 15, va defensar tot el partit en individual i malgrat fer un bon partit, les nostres avui més concentrades i ficades s'imposen des de l'inici.

Les júniors van seguir aportant com en els últims partits i ens han ajudat a ser un equip més complet.

2AF: DAKOTA ALCÚDIA 55 - Bàsquet Manacor 38

2AFL'equip de segona guanya davant Manacor en un partit controlat des de l'inici amb bona circulació de pilota, sense pèrdues i anotant amb facilitat.

Les júniors que ens ajuden en aquest final de temporada ens van ajudar molt com vénen fent-ho els últims partits.

Enhorabona al grup que està creixent en aquest tram final de temporada.

2AF: Sa Indioteria 42 - DAKOTA ALCÚDIA 46

2AFPartit que vam guanyar d'1 a l'anada, després de pròrroga i que es presentava difícil a més perquè teniem diverses baixes per temes laborals així que ens van ajudar i molt les jugadores juniors.

El primer quart va ser gens efectiu ni emocionant, per la falta de ritme i encert dels 2 equips però a poc a poc li vam anar agafant la mida al partit i atacant bé tant en individual com la zona.

El rebot defensiu ens va fer molt de mal perquè no ens deixava marcar diferència en el marcador però al final ens vam fer amb una important victòria.

2AF: DAKOTA ALCÚDIA 56 - Sa Cabaneta 53

2AFPartit molt disputat, que en l'anada vam perdre d'1, i que aquí tot i la baixa important de Sofia vam saber anar trobant el nostre lloc i al final emportar-nos un partit important per a nosaltres.

Circulem bé la pilota fins i tot davant la zona 2-3 que ens plantegen, l'equip mou molt bé la pilota i fiquem tirs còmodes.

Al final victòria merescuda davant un Sa Cabaneta que va lluitar fins al final.

2AF: Eu Moll 53 - DAKOTA ALCÚDIA 49

2AFLes vacances i la confiança de jugar contra un equip que totes les ocasions aquest any hem guanyat de manera còmoda, ens passen molta factura, perquè cada partit és una història i mai pots donar les coses per fetes, s'ha de lluitar per portar-te la victòria, i és que Eu Moll va ser millor que nosaltres, més motivat, més ficat, agressiu en atac.

Nosaltres ens va portar 7 min per ficar 1 punt en el primer quart, espesses, fallones i sense claredat en atac.

La defensa tova i sense agressivitat. Quan vam voler reaccionar ja no teníem temps.