Cadet femení B

CFB: DAKOTA ALCÚDIA 54 - Andratx 59

CFBEl cadet femení perd el partit clau per poder quedar segones de grup i ara depèn dels altres equips, una llàstima que el partit acabés d’aquesta manera, una derrota que no mereixia el nostre equip.

Durant tot el partit les nostres dominaren el marcador i mostraren un bon joc d’equip com tracta el bàsquet. El tercer quart fou rellevant ja que deixarem que l’Andratx es fiqués dins el partit i no ens ho posà gens fàcil, fou aquí que ens venguérem una mica abaix i l’equip visitant ens tregué 10 punts de diferència pero tot i així les nostres jugadores tregueren el seu caràcter i lluitaren fins el final com ens demostren cada partit.

Els detalls donaren aquesta victòria a l’Andratx que també demostrar no baixar els braços.

CFB: Sant Josep B 64 - DAKOTA ALCÚDIA 68

CFBVictòria sofrida davant el Sant Josep. El partit ha estat molt igualat arribant al final del darrer quart empatades, a falta de 4’’ i posició nostra per guanyar el partit no hem aconseguit anotar i hem anat a la pròrroga.

Durant el partit les nostres no acabàven d’entrar dins el partit, molt fluixes al rebot tant ofensiu com defensiu i atacs pocs fluits.

Tot i això en moments del partit hem fet un bon bàsquet, de les nines destacar que en cap moment han tirat la tovallola i que això ens ha duit a la victòria.

CFB: DAKOTA ALCÚDIA 60 - Viubàsquet Bunyola 57

CFBVictòria important de les cadets contra Bunyola.

El partit ha començat molt a favor nostre, bona defensa, bons atacs, molt concentrades i hem sabut marcar el ritme del partit els dos primers quarts.

El tercer quart hem sortit relaxades cometent molts errors i Bunyola aprofitava cada oportunitat arribant al darrer quart amb empat.

El quart quart ha estat desiciu i les nostres l’han lluitat fins el final.

CFB: Binissalem 69 - DAKOTA ALCÚDIA 78

CFBEl nostre cadet recupera sensacions i guanya dins la pista del Binissalem.

Després de 3 jornades una mica baixes d’ànims, les nostres jugadores tornen a riure i esperam que continuï així fins el final, ens queda la segona volta i l’hem de lluitar com la que més.

Del partit contra binissalem varem tenir un inici molt bo agafant una diferència de 20 punts, el segon quart ens relaxarem i les binissalameres retallaren punts al marcador.

Un partit bastant positiu pero amb molts detalls per corregir.

CFB: Bàsquet Manacor 59 - DAKOTA ALCÚDIA 69

CFBL’equip cadet romp la mala ratxa de les derrotes i guanya a la pròrroga per 10 punts de diferència.

Tot i haver guanyat el partit l’equip cadet no acaba d’agafar la mateixa dinàmica que tenia al principi. Un partit que no havia de presentar moltes dificultats però que ens va resultar complicat. Fins el 3r quart no començarem a posar-nos per davant al marcador, atacs poc treballats, pèrdues de pilotes (moltes), poca precisió en el rebot tant ofensiu com defensiu... tot per la falta d’actitud de les nostres.

Manacor al veure que anaven per davant al marcador es varen creure que ens podien guanyar i no tiraren la tovallola arribant al final del darrer quart 3 punts adalt 4” per acabar i atac per Manacor que ens ficaren un triple i provocaren la pròrroga.