Infantil femení B

IFB: Sa Pobla 49 - DAKOTA ALCÚDIA 45

IFBÚltim partit de la temporada de l'infantil B a Sa Pobla on havíem de guanyar per arribar a les semifinals d'aquest torneig de la federació i seguir jugant.

El partit no podia començar millor, controlant el partit i ficant diferència en el marcador 9/17.

En el segon quart vam arribar a tenir una diferència que semblava definitiva 9/25.

A poc a poc les locals van endurir la defensa, ens vam anar al descans 19/29.

Després del descans les nostres es van anar diluint i vam començar a patir 14/6.

IFB: DAKOTA ALCÚDIA 50 - Sant Francesc Llops 42

IFBVictòria sense brillantor del nostre infantil femení davant del Sant Francesc Llops, un equip que ens havia vençut en la pròrroga a la seva pista i al que teníem ganes de guanyar.

En un bon inici de partit en el qual vam sorprendre a les visitants amb atacs ràpids, vam agafar una petita renda en el marcador 19/11.

En el segon període, el joc va ser molt embolicat, amb molts errors per part dels dos equips 8/6.

Després del descans, les d'Inca van pujar la intensitat defensiva, tot el contrari de les nostres que la van baixar, el cansament d'algunes jugadores que havia jugat també amb l'equip A, es feia notar. Tot i això seguim competint 10/13.

IFB: Esporles 65 - DAKOTA ALCÚDIA 27

IFBMal partit el jugat per les nostres a Esporles tot i les circumstàncies adverses amb les que vam haver de bregar.

Seguim amb molt mala ratxa en el tema de lesions. Dijous se'ns cau una altra vegada Aina Domingo, havent d'afrontar el partit amb tan sols 7 jugadores.

Iniciem el partit molt bé, controlant-i manant, fins que en una entrada a cistella d'Isabella que a més va anotar, en la caiguda va tornar a torçar-se el mateix turmell, quedant-se fora del partit i havent d'afrontar el mateix amb tan sols 6 jugadores.

IFB: Calvià 68 - DAKOTA ALCÚDIA 53

IFBMolt bon partit de les nostres infantils "B" a la pista del Calvià, un equip físicament molt superior al nostre però al que el vam posar molt difícil gràcies a la gran actitud de les nostres jugadores.

Les nines van demostrar davant d'un equip que ens havia guanyat de manera molt clara i fàcil fa uns mesos a Alcúdia, que han realitzat una gran progressió en el seu joc i que el treball tècnic i tàctic en els entrenaments, està donant els seus fruits.

Les nostres van anar de menys a més, llàstima d'un mal segon quart que va marcar el resultat final.

Volem quedar-nos amb el molt bo que vam fer i anirem millorant el que no vam fer també.

IFB: DAKOTA ALCÚDIA 40 - Cide 37

IFBEl nostre infantil femení s'està convertint en un mata gegants, i és que quan està tot l'equip al complet, les nostres pugen molt el seu nivell de joc.

Malgrat tot, cal seguir millorant i no dependre de cap jugadora per ser un equip potent, això dirà molt de la resta de l'equip.

Aquesta vegada va ser el Cide, un molt bon equip que ens havia tancat el marcador en el partit de la primera volta, tot i que cal dir que en aquest partit només vam poder comptar amb 6 jugadores i vam patir molt físicament.

El partit es va decidir en un extraordinari segon quart amb un parcial de 23/6.

La resta de parcials van ser molt igualats: 8/10 -23 / 6 - 5/12 - 4/9.

Com negatiu destacar que vam perdre 3 quarts dels 4.