Mini masculí

MM: DAKOTA ALCÚDIA 54 - Sa Cabaneta 85

MMPartidàs del nostre mini davant un equip que fa un 20 dies a Sa Cabaneta ens va fer un 54/4.

Els nostre van entrar amb ganes sabent l'important que és competir en cada quart.

Així va ser, bona intensitat defensiva, tots al rebot i sortida ràpida al contraatac.  

L'important no és el resultat, l'important és superar-se cada dia, i dissabte ho vam fer.

MM: DAKOTA ALCÚDIA 30 - Esporles 59

MMEl nostre mini masculí va jugar dissabte passat un partit davant un gran equip com és l'Esporles.

Després d'un mal inici per falta d'intensitat dels nostres, una petita xerrada després del segon quart, va deixar clar que era el que no podem deixar de fer, lluitar.

A partir d'aquest moment, vam ser un altre equip. Vam començar a jugar millor, passant la pilota amb rapidesa i sense donar una pilota per perduda.

MM: Son Servera 74 - DAKOTA ALCÚDIA 49

MMBon partit el disputat pels nostres Minis a Son Servera. Després d'un primer quart igualat 15/10, en el segon es va poder veure un gran joc per part dels nostres, amb intensitat defensiva, atacant ràpid quan s'havia de fer i amb paciència quan era necessària, així aconseguíem un parcial espectacular de 7 / 16.

Però ja sabem que és molt important mantenir en cada període aquesta intensitat i competitivitat, cosa que no estem aconseguint a poc a poc jugui qui jugui. A poc a poc vam anar desinflat-nos, baixant una mica la nostra intensitat i cometent més errors en el marcatge i en les passades.

MM: DAKOTA ALCÚDIA 74 - Campos 64

MMGran partit dels nostres minis davant d'un equip que fa dos mesos ens havia tancat el marcador.

Tot i no tenir un bon inici, falta d'intensitat defensiva i una altra vegada molts errors en servei de fons que provocaven cistelles fàcils del Campos en el primer quart 5/18, tot va canviar a partir del segon.

Els nostres es van posar a defensar de veritat i a realitzar atacs ràpids, el què va fer que comencéssim a anotar punts i agafar confiança 15/2.

Amb el partit ja igualat, seguim amb una gran actitud i això ens va portar a veure possiblement el millor joc de la temporada dels nostres nins 20/10.

MM: DAKOTA ALCÚDIA 13 - Llucmajor 63

MMEl mini masculí no va aconseguir la victòria davant d'un bon Llucmajor però va realitzar un bon partit, lluitant fins al final davant d'un equip superior.

Es van veure detalls bons en els nostres, començant a llegir bé en atac tot i que seguim cometent errors en els marcatges i som molt fluixos en moltes ocasions en la defensa.

A poc a poc anem millorant moltes coses que és el que importa.

Desitjar una ràpida recuperació a Lautaro que va tenir una torçada de turmell i no va poder ajudar els seus companys.