Premini masculí

PMM: Madre Alberta - DAKOTA ALCÚDIA

MalbertaAquest dissabte debutavem jugant com a visitants, ens desplaçàvem a Palma a jugar contra Madre Alberta.

Va ser un partit on els nostres jugadors varen haver de vestir-se amb malles i camisetes interiors a més a més de mantes per als jugadors de la banqueta del fred que feia, però fou força divertit.

Els nostres jugadors continuen progressant, i sobretot amb un sonriure d'orella a orella amb aquest esport. Orgull Dakota.

Especialment donar les gràcies als pares que ens van acompanyar fins a Palma que també sofriren les incleméncies del temps.

PMM: DAKOTA ALCÚDIA - Sant Josep

pmmSegon partit per aquest jugadors que s'enfrontaren a una de les canteres més prolífiques del basquet balear.

Encara que només varem ser 8 per les absències de'n Marc malalt i den Nico de viatge fou un partit força entretingut on s'imposaren la major experiència i intensitat de l'equip palmesà.

Els nostres jugadors cada vegada s'adapten millor a la categoria aprenent a marxes forçades.

PMM: DAKOTA ALCÚDIA - La Salle B

pmmPrimer partit de la temporada per als nostres jugadors que després de gairebé dos mesos d'entrenaments esperaven amb molta il.lusió i nerviosisme.

Fou un partit molt interessant amb moltes anades i tornades i on els nins deixaren totes les seves forçes i energies en el camp de joc i el més important se n'anaren a casa amb un sonriure d'orella a orella.

Destacar ja que es començen a veure coses que practicam als entrenaments i com les apliquen als partits. Aquest és el camí.