Eloy Doce tornarà al club la propera temporada

eloyLa propera temporada comptarem amb una incorporació de luxe en el nostre cos tècnic. L'entrenador asturià Eloy Doce començarà la seva tercera etapa en el club i permetrà donar un important pas qualitatiu al nostre projecte.

Quinze anys després de la seva primera arribada a Alcúdia, Eloy Doce tornarà després de la seva darrera experiència professional dirigint a l'equip Quesos el Pastor de la màxima lliga estatal femenina en el qual ha assolit l'objectiu que era mantenir l'equip a la categoria. Anteriorment destaca el seu pas per la lliga LEB Or (Palma Aqua Màgica i UB La Palma), LEB Plata (Alcúdia-Aracena i COB Ourense) o Lliga Femenina 2 (Instituto de Fertilidad).

Eloy Doce també ha assolit experiència internacional dirigint equips com Wanderers Paysandú a la lliga TNA de l'Uruguai o l'equip islandès de FSU Selfoss de la segona categoria del pais nòrdic. Igualment destaquen les seves participacions a clínics i campus a Noruega, Suècia (Adidas Elite Camp a Solna), Dinamarca, Argentina i Uruguai.

Durant la seva trajectòria professional Eloy Doce ha anat alternant amb la direcció esportiva de diferents clubs a nivell local com el CB Sa Cabaneta, Calvià o Àgora Portals. 

Benvingut novament a casa Eloy !!!