Articles

Joan Capó 60 - DAKOTA ALCÚDIA 73

Ja torna a començar una nova temporada; Encara que pel nostre equip és com una continuació de la passada, ja que durant s'estiu hem seguit pràcticament amb la mateixa rutina, això sí, sense els partits dels divendres.

El divendres ens va tocar començar la lliga dins una pista molt complicada com és la del Felanitx, on segurament pocs equips aconseguiran guanyar. A més, encaràvem el partit amb només 7 jugadors, i alguns d'ells sense haver entrenat durant els darrers 3 ò 4 mesos. Però a vegades es cumpleix això de que es jugar no s'oblida; Tot l'equip va entrar molt concentrat a nes partit, cercant bones opcions de tir en atac i essent bastant consistents en defensa. Ja des del principi, i quasi durant tot el partit, vàrem sabre aprofitar l'alt encert en el nostre tir exterior. Així, amb 3 triples i uns quants tirs de mitja distància, vàrem arribar al final dels 10 primers minuts ja amb un marcador bastant favorable; 11 - 20.

A l'inici del segon quart vàrem seguir amb la mateixa bona dinàmica. Com a conseqüència d'aquest bon joc, en el minut 15 el marcador era de 15 - 32 a favor nostre. El canvi de defensa del Felanitx a defensa zonal va aturar un poc el nostre encert anotador; En Victor Cartes va anotar 3 dels seus 5 triples en aquest quart, ajudant a mantenir la diferència aconseguida fins el descans: 27 - 40.

El canvi de cistella en el tercer quart pareixia que ens havia de perjudicar molt més del que ho va fer, ja que en aquests 10 minuts també vàrem anotar 4 triples més, tot i que vàrem baixar bastant el porcentatge d'encert. En aquest quart, degut a la defensa zonal oberta del Felanitx, vàrem cercar jugar des del poste-alt, des d'on intentàvem cercar cistella o cercar millors opcions de tir pels altres companys. En defensa ens costava molt aturar els tirs de mitja distància, amb els quals el Felanitx va aconseguir reduir bastant la diferència entre el final d'aquest quart (44-54) i els primers 3 minuts del darrer quart. En el minut 33 el marcador es va ajustar fins el 53 - 56. En aquest moment l'equip va demostrar que la nostra fortalesa mental segueix intacta i, amb un parcial de 0 - 13 en els següents 5 minuts vàrem sentenciar el partit. Al final 60 - 73 en un partit que va anar molt millor del que ens esperàvem.

Parcials: 11 – 20 // 16 – 20 // 17 – 14 // 16 – 19.

Anotadors: Victor Cartes 17 punts (5 triples); Rafa 11 punts (7 de 10 tirs lliures); Crespí 19 punts (4 triples i 3 de 8 tirs lliures); Sureda 12 punts (2 de 2 tirs lliures); Pere Cladera 3 punts (1 de 2 tirs lliures); Christian 9 punts (3 triples); Beltrán 2 punts.