Articles

DAKOTA ALCÚDIA 58 - Campos 69

El sènior femení va disputar un excel.lent partit diumenge contra Campos tot i la derrota. Els dos primers quarts va ser un intercanvi de cistelles per part dels dos equips, arribant al descans dos a baix després d'una badada defensiva, justament sortint d'un temps mort demanat per l'equip rival. Les sensacions eren bones.

El tercer quart camps va sortir amb una zona 3-2 que va descol.locar l'equip local i que va provocar un tercer quart desastrós amb un parcial d'11 - 24. A pesar de dos temps morts sol · licitats l'equip no reaccionava ... fins que vam aconseguir atacar la zona bé i tot i estar 18 baix aconseguim posar-nos a 4 punts.

Les tècniques, les expulsions de dos jugadors importants i un cúmul de despropòsits van fer que tornessin a agafar un avantatge de 10 punts que ja no vam poder superar.

El treball d'equip excel.lent, que mai abaixa els braços.

Parcials: 12-14   17-17   11-24   18-14