Articles

DAKOTA ALCÚDIA 58 - Zona 5 66

El Sènior femení va tornar aquest diumenge a jugar un molt bon partit ia un excel · lent nivell sobretot a la primera part.

El partit va començar amb molt de ritme i anotant fàcil, arribant a estar 11-2 en els primers compassos del partit.

El segon quart va ser millor si cap que el primer, controlant el rebot defensiu i l'ofensiu, defensant a les seves jugadores interiors molt bé i fent una bona feina amb les exteriors.

Ens vàrem anar al descans 11 a dalt, però va arribar el nostre temut tercer quart i l'envestida va ser temible, un 10-0 de parcial ficaren a l'equip de manacor de nou amb ànim i confiança en el partit.

Malgrat això l'equip va seguir treballant davant d'una 3-2 bé i va aguantar el partit, però vam jugar molt malament els últims 5 minuts i l'equip de Manacor es va endur una victòria que va haver de lluitar molt aquí a Alcúdia.

Parcials: 18-16   20-11    8-20    12-19