Articles

DAKOTA ALCÚDIA 62 - Bahía San Agustín B 58

Segon partit del nostre Junior Masculí, primer partit com a local, i primera i lluitada victòria contra el RTE Las Tres Palas.

Molt ficats dins el partit van entrar els nostres, treballant molt bé en defensa, i sortint amb molta facilitat al contraatac, els que ens donava les primeres avantatges al marcador. L’equip contrari però, no volia deixar partir el partit tan prest i es van posar a fer feina de valent, reduint les distàncies inicials fins al 13-9, tot i així, els nostres seguiren a lo seu fins a acabar el primer parcial amb una petita avantatge de 22-13.

Un segon quart mes igualat, va començar amb els nostres imposant un altre cop el ritme que ens interessava arribant al 35-18 al min7 d’aquest parcial.  La reacció de l’equip palmesà es va resistir fins al darrer minut, en el que va empatar el parcial (16-16), mantenint la sempre psicològica avantatge per davall els 10 punts.

Un tercer parcial marcat per la pujada de la intensitat d’ambdós equips, va propiciar un intercanvi de cistelles als primers 5 minuts, on els nostres van reaccionar amb un parcial de 10-4, acabant el quart amb un favorable i encoratjador parcial de 14-8, 52-37 al marcador.

No obstant, i molt ben plantejat per l’equip contrari, una zona 2-1-2 mos va fondre els ploms. El cansament, la falta d’idees i l’activitat física dels contraris ens va dur a encaixar un parcial de 0-15, que tornava a posar l’equip palmesà dins el partit. A falta de poc més d’un minut, empat a 56 i tot per decidir. Aquí, els nostres van estirar d’orgull, guiats per Mariano Socias que intentava rompre cada vegada la zona aconseguint treure beneficis per als nostres interessos, va arribar la genialitat de Josep Sánchez, que va aprofitar molt bé l’espai creat a la zona per anotar un triple que va rematar el partit. Amb 60-56, l’equip contrari no va tirar la tovalló i ens ho va seguir posant difícil, amb diverses penetracions que afortunadament es van saldar amb només 2/4 tirs lliures anotats.

Al final, lluitada victòria que per sort va caure del nostre costat. Felicitar a l’equip amb la gran passa endavant en un dels aspectes mes importants del joc, que tanta feina ens duu entrenar. Tot i així, no ens podem permetre el luxe de perdre 23 pilotes per partit.

Ánims i a lluitar.

ANOTADORS:  Rafel Pascual (2), Mariano Socias (24), Tomeu Mariano Caldés (6), J.C. Garcia (4), Josep Sanchez (3), Joaquin Acosta (15), Jesus Corzo (2), Cesar Orrego (6).