Júnior masculí

DAKOTA ALCÚDIA 59 - Bàsquet Manacor 54

Nou partit contra Manacor, el quart de la temporada, i el més ajustat de tots. No obstant una nova victòria en el segon del darrer dels partits que ens queden i un dels partits més fluixos que hem jugat.

El primer quart va transcórrer amb normalitat, amb els nostres a un ritme superior al del rival, amb bones defenses i atacs ben elaborats, tot i que amb manco encert que d’altres partits. Parcial de 18-10.

A partir d’aquí els nostres van baixar els braços en defensa, cosa que es va veure repercutit en atac, com passa gairebé a tots els equips que no tenen ganes de defensar. Un segon quart molt erràtic en defensa, que es va convertir en un intercanvi d’atacs mal gestionats. Parcial de 13-14.

DAKOTA ALCÚDIA 59 - Acadèmia Bàsquet Inca 70

Partit complicat contra l’equip amb més talent del grup, equip que podria perfectament haver jugat la fase d’inter-illes.

Un primer quart molt igualat jugat de tu a tu contra canvis constants de defensa zonal per part de l’equip d’inca, que si més no li ha donat molts de fruits. La nostra defensa individual, defensant molt bé els bloquejos directes, no va permetre que la capacitat anotadora dels rivals fos molt superior a la nostra. L’única diferència va ser l’encert en els tirs lliures i un 2+1 que per a ells entrava i per a nosaltres no.  Parcial de 18-21.

Segon quart molt paregut on els nostres van intentar desconcentrar el seu atac mitjançant canvis d’individual a zona. Aquest fet va contribuir a que el seu ataca fos molt manco fluït, però la seva defensa i la precipitació dels nostres també reduí el nostre potencial anotador. Destacar que a aquest quart no vam tirar ni un sol tir lliure. Parcial de 13-17.

Binissalem 53 - DAKOTA ALCÚDIA 84

Partit de la segona volta contra un Binissalem que tot i la diferencia al marcador i la temporada difícil a nivell de resultats sempre dóna la cara fins al final.

Primer quart molt igualat on la nostra defensa no era massa contundent i permetia que l’equip rival veies cistella amb més claredat de l’habitual. Aquest fet esdevingué de la fluixa defensa dels rivals i de l’encert anotador dels nostres, que atacaren la cistella fora cap tipus de problema. Parcial de 15-19.

Una mínima millora en la nostra defensa provocà que l’equip de la terra del vi comencés a tenir dubtes de com atacar contra una defensa més organitzada, fet que aprofitaren els nostres que seguien veient la cistella amb claredat, obrint forat al marcador de cara al descans. Parcial de 12-19.

Cide 56 - DAKOTA ALCÚDIA 62

Victòria a casa del Cide, equip que ens va guanyar a l’anada per la mateixa diferència que ho vam fer nosaltres aquest dissabte passat.  Després d’haver fet subcampions del torneig de PDV una setmana enrere i de desplegar el millor joc de tota la temporada, aquest dissabte vam tornar per els nostres fueros.

Primer quart decent, amb un joc precipitat i amb poca circulació de la pilota, just el contrari del que entrenam , però efectiu en atac. Sobretot el que hem de destacar es la poca activitat en defensa, fruït que ens va complicar tot el partit.  Parcial de 16-19.

Bàsquet Manacor 45 - DAKOTA ALCÚDIA 63

Partit molt estrany i amb molts alts i baixos el jugat per els nostres aquest dissabte a les 9 del vespre contra Manacor, equip al que ja havíem guanyat les dues vegades a l’altre grup.

Amb un arbitratge molt permissiu i que va passar factura al propi àrbitre al llarg d’aquest, els nostres no es trobaven còmodes  al partit, tot i així, a base d’intentar-ho i amb un joc més o manco adequat a les nostres característiques vam enganxar un primer parcial de 9-13.

El segon quart va seguir la mateixa tònica, tot i que les defenses van ser manco agressives el nivell de joc i les decisions preses entraven dins la nostra lògica de joc. Això afegit a un parell d’encerts en ataca i a la bona tasca al rebot ens va dur a un parcial de 12-20.