Binissalem 53 - DAKOTA ALCÚDIA 84

Partit de la segona volta contra un Binissalem que tot i la diferencia al marcador i la temporada difícil a nivell de resultats sempre dóna la cara fins al final.

Primer quart molt igualat on la nostra defensa no era massa contundent i permetia que l’equip rival veies cistella amb més claredat de l’habitual. Aquest fet esdevingué de la fluixa defensa dels rivals i de l’encert anotador dels nostres, que atacaren la cistella fora cap tipus de problema. Parcial de 15-19.

Una mínima millora en la nostra defensa provocà que l’equip de la terra del vi comencés a tenir dubtes de com atacar contra una defensa més organitzada, fet que aprofitaren els nostres que seguien veient la cistella amb claredat, obrint forat al marcador de cara al descans. Parcial de 12-19.

Un canvi de defensa per part dels nostres propicià la rompuda final del marcador. Tot i que la zona no va suposar reduir l’encert anotador dels rivals, gairebé tot el contrari, si que propicià que augmentés el nombre de tirs i d’imprecisions, fet que aprofitaren els nostres per córrer el contraatac i obrir forat deixant pràcticament el partit sentencia de cara al darrer quart. Parcial de 19-29.

Ja el darrer quart de tràmit, la defensa millorà i es mantingué un ritme elevat d’encert davant una defensa que es veia desbordada des de diferents fronts. Parcial de 7-17 i victòria que partia cap a Alcúdia.

ANOTADORS:  Rafel Pascual (5), Mariano Socias (16), Tomeu Mariano Caldés (39), Juan Carlos García (3), Josep Sánchez (6), Joaquin Acosta (13), Jesús Corzo (2).