DAKOTA ALCÚDIA 59 - Bàsquet Manacor 54

Nou partit contra Manacor, el quart de la temporada, i el més ajustat de tots. No obstant una nova victòria en el segon del darrer dels partits que ens queden i un dels partits més fluixos que hem jugat.

El primer quart va transcórrer amb normalitat, amb els nostres a un ritme superior al del rival, amb bones defenses i atacs ben elaborats, tot i que amb manco encert que d’altres partits. Parcial de 18-10.

A partir d’aquí els nostres van baixar els braços en defensa, cosa que es va veure repercutit en atac, com passa gairebé a tots els equips que no tenen ganes de defensar. Un segon quart molt erràtic en defensa, que es va convertir en un intercanvi d’atacs mal gestionats. Parcial de 13-14.

Parcial de 9 a 0 a favor dels nostres que pareixia que ens anava a facilitar el partit, ja que l’equip rival es va veure desbordat amb els nostres canvis defensius que es van transmetre novament amb un elevat nivell d’atac. No obstant els nostres van tornar a relaxar-se i vam encaixar un parcial de 6-14  que tornava a una diferència inferior als 10 punts. Parcial de 15-14.

Cinc minuts de curtcircuit entre els nostres que no foren capaços d’anotar en tot aquest temps. Parcial de 0-7 de sortida. A partir d’aquí els nostres van reaccionar i van saber gestionar els minuts finals del partit, cometent només errors en els tirs lliures i alguna rotació defensiva que ens va costar un triple. Parcial de 13-16.

Sort de que vam tenir un parell de minuts inspirats i no vam perdre els nirvis al final del partit, perquè sinó els rivals ens haguessin fet la pell.

ANOTADORS:  Rafel Pascual (4), Mariano Socias (20), Tomeu Mariano Caldés (16), Juan Carlos Garcia (4), Josep Sánchez (4), Joaquin Acosta (11)