DAKOTA ALCÚDIA 59 - Acadèmia Bàsquet Inca 70

Partit complicat contra l’equip amb més talent del grup, equip que podria perfectament haver jugat la fase d’inter-illes.

Un primer quart molt igualat jugat de tu a tu contra canvis constants de defensa zonal per part de l’equip d’inca, que si més no li ha donat molts de fruits. La nostra defensa individual, defensant molt bé els bloquejos directes, no va permetre que la capacitat anotadora dels rivals fos molt superior a la nostra. L’única diferència va ser l’encert en els tirs lliures i un 2+1 que per a ells entrava i per a nosaltres no.  Parcial de 18-21.

Segon quart molt paregut on els nostres van intentar desconcentrar el seu atac mitjançant canvis d’individual a zona. Aquest fet va contribuir a que el seu ataca fos molt manco fluït, però la seva defensa i la precipitació dels nostres també reduí el nostre potencial anotador. Destacar que a aquest quart no vam tirar ni un sol tir lliure. Parcial de 13-17.

Un tercer quart molt bo per part dels nostres, sobretot als 4 darrers minuts, va aconseguir curtcircuitar l’atac inquer, que amb un dels seus dos jugadors més efectius a la banqueta, i la nostra lluita en defensa, va propiciar que ens fiquéssim dins el partit. Parcial de 14-11.

El darrer quart començava amb tres triples gairebé consecutius dels rivals, amb una conseqüent reacció per parts dels nostres que es va veure truncada a falta de 3 minuts i mig degut a dues tècniques per als nostres. Aquí l’equip rival va posar terra de per mig i tot i la lluita i l’entrega dels nostres, els inquers van aconseguir la victòria en un partit molt disputat fins al final.

ANOTADORS: Rafel Pascual (7),  Mariano Socias (17), Tomeu Mariano Caldés (15), Juan Carlos García (2), Josep Sánchez (10), Joaquin Acosta (4), Jesús Corzo (4).