Articles

Calvià 59 - DAKOTA ALCÚDIA 68

Segona victòria consecutiva del nostre junior masculí que es va endur una difícil i treballada victòria contra l’equip calvianer, que fins als darrer segon no va donar el seu braç a tòrcer.

Ja d’inici es presentaven dos factors en contra. El primer d’aquets la lesió de Tomeu Mariano a l’entrenament de dimecres i que ens deixava baix mínims. I la segona es que l’entrenador contrari, un vell amic meu, ens complicava més les coses al saber que seria un equip bregador.

El partit començava be amb un parcial de 0-5 a favor nostre fruit d’una defensa activa i un molt bon contraatac, però a la meitat del quart ja anàvem 12-8 per davall, acabant una fluixa defensa el quart i encaixant un triple a falta de pocs que deixava el primer parcial amb un resultat de 20-17.

Millorant una mica i no massa la intensitat defensiva, vam arrancar el segon quart, però l’equip rival seguia mes encertat, i la intensitat i el curt planter del nostre equip començava a passar factura, tot i així, amb un parcial final de 0-6, vam aconseguir que el mal al descans no fos massa gran. Parcial de 14-13.

Al tercer quart ja la primer acció va ser una demostració clara d’intencions  del que seria la resta del partit, amb una cistella en contraatac del nostre base Josep, que poc a poc va demostrant el potencial que hi ha a les seves mans. No obstant, el principal factor d’aquest quart va ser la circulació de pilota en atac obtenint avantatges en moltes ocasions amb la clarivident direcció de Mariano.  Parcial de 12-16.

Ja al darrer quart un canvi defensiu en mètode i actitud, va donar pas a que la dupla Mariano-Joaquin dinamitessin el partit per acabar amb un parcial favorable de 13-22 i rematar el partit.

Destacar la bona feina de César, Juan Carlos i Jesús en el rebot defensiu.

Ànims i a seguir treballant igual de bé.

ANOTADORS: Rafel Pascual (6), Mariano Socias (10), Juan Carlos Garcia (7), Josep Sánchez (2), Joaquin Acosta (30, 19/21tl), César Orrego (7), Jesús Corzo (6).

Parcials (20-17, 14-13, 12-16, 13-22)