Articles

DAKOTA ALCÚDIA 42 - La Salle 104

Primera derrota a casa dels nostres juniors  contra l’equip de La Salle de Palma, probablement i amb permís del Sant Agustí (juga a l’altre grup i no coneixem el seu potencial real) el millor equip d’aquest any a la categoria junior. Així i tot i la diferència al marcador, els nostres van donar la cara durant tot el partit.

Parcial de 0-8 de sortida per part de l’equip lassalià amb dos triples consecutius  donava a entendre la dificultat d’aquest partit. Joaquin era el primer dels nostres en veure cistella, també amb dos triples. Un quart tot i la diferència al marcador molt lluitat per part dels nostres, que es deixaven la pell tan en atac com en defensa. Parcial de 13 a 23.

Molta intensitat demostrada al segon quart per part dels nostres, que si van aconseguir reduir l’encert en atac del rival vam perdre força a l’atac amb només 8 punts encistellats a aquest període per els 19 que va anotar l’equip contrari. 21 punts de desavantatge a al descans.

La premissa era continuar amb la mateixa intensitat, i demostrar que estam capacitats per a enfrontar-nos a qualsevol equip, però l’equip contrari va posar la marxa directa i ens van passar per damunt. Mentre els nostres anaven notant el sobreesforç per a poder aturar les avantatges físiques que suposava cada un dels jugadors rivals, ells no notaven aquest cansament, característic dels equips fets a dit. Parcial de 13-31.

Igual que Michael Shumacher en els seus millors temps com a pilot de Ferrari, anys aquells en que el pilot alemany era capaç de fer el mateix temps clavat a cada volta, l’equip de La Salle va clavar el tercer amb el darrer quart. Els nostres es van esforçar en aturar aquesta màquina de fer punts, però va ser inevitable.

Al final derrota dels nostres davant una graderia bastant plena que tot i la diferència entre ambdós equips no va afluixar d’animar en cap moment. CHAPEAU. I CHAPEAU també per als nostres jugadors, que van demostrar que estam fent una passa endavant a cada entrenament. Agrair la col•laboració d’ Adrià Palou i d’Alex Castaño de l’equip cadet que van venir a donar una mà. Ben agraït.

ANOTADORS:  Mariano Socias (7), Tomeu Mariano Caldés (10), Juan Carlos García (4) Alex Castaño (4), Joaquin Acosta (6), Jesús Corzo (5), César Orrego (6)

Parcials: 13-23/8-19/13-31/8-31