Articles

Ciutat de Palma 68 - DAKOTA ALCÚDIA 66

Partit de tu a tu el que es va viure dissabte horabaixa al poliesportiu de Son Cotoner, on el nostre junior va encaixar la seva tercera derrota, la segona consecutiva davant un rival mes centrat i amb les idees més clares.

Amb la premissa de mantenir la intensitat del passat partit con La Salle, els nostres van sortir molt concentrats al partit, defensant amb bastanta intensitat la primera línia defensiva, i aconseguint anotar fàcilment al contraatac. No obstant, la segona línia no va ser tan productiva, el que va impedir agafar més distància al marcador. Parcial de 13-18.

Al segon quart, els dos equips es van oblidar de les defenses i es va veure un quart on l’anotació, cistelles de tot color, van ser les protagonistes fent gaudir al respectable amb el joc ofensiu d’ambdós equips. Parcial de 22-22.

A la represa, l’equip contrari va optar per defensar amb zona, cosa que afegida a la nostra manca de voluntat defensiva, ens va dificultar una mica les coses, ja que la mínima avantatge de la que disposàvem es va diluir acabant el tercer parcial només 1 punt amunt, gràcies a uns dels nostres franctiradors, que va anotar un triple al final del quart. Parcial de 17-13.

Sabíem que si defensàvem al nostre nivell habitual la zona no ens suposaria cap problema. Però no va ser així. Tot i circular la pilota amb molt de criteri, la pressió de la victòria ens va passar factura, i els tirs fàcils que habitualment solem encertar no van voler. A això, afegir que l’equip rival durant els darrers 20’ va dominar el rebot, cosa que no ens havia passar encara a cap partit. Així, amb una estirada èpica i un parcial de 0-6 al darrer minut vam arribar a la darrera possessió amb opcions d’empatar o guanyar el partit, la primera, una magnífica assistència davall cistella que es va errar per manca d’intensitat, i un triple final, amb possible falta inclosa, que va sortir literalment de dins la cistella.

Destacar el debut d’Adriàn Villamayor, junior de primer any que ha recalat a terres mallorquines just fa un mes, i que de ben segur aportarà moltes coses al nostre equip.

Hem de seguir treballant!! No hi ha altre camí.

Partido de tú a tú el que se vivió el sábado por la tarde en el polideportivo de Son Cotoner, donde nuestro junior encajó su tercera derrota, la segunda consecutiva ante un rival más centrado y con las ideas más claras.

Con la premisa de mantener la intensidad del pasado partido con La Salle, los nuestros salieron muy concentrados al partido, defendiendo con bastante intensidad la primera línea defensiva  y consiguiendo anotar fácilmente al contraataque. No obstante, la segunda línea no fue tan productiva, lo que impidió coger más distancia en el marcador. Parcial de 13-18.

En el segundo cuarto, los dos equipos se olvidaron de las defensas y se vio un cuarto donde la anotación, canastas de todo color, fueron las protagonistas haciendo disfrutar al respetable con el juego ofensivo de ambos equipos. Parcial de 22-22

En la reanudación, el equipo contrario optó por defender en zona, lo que unido a nuestra falta de voluntad defensiva nos dificultó un poco las cosas ya que la mínima ventaja de la que disponíamos se diluyó terminando el tercer parcial sólo 1 punto arriba, gracias a unos de nuestros francotiradores que anotó un triple al final del cuarto. Parcial de 17-13.

Sabíamos que si defendíamos a nuestro nivel habitual la zona no nos supondría ningún problema. Pero no fue así.  Aunque conseguíamos circular el balón con mucho criterio, la presión de la victoria nos pasó factura, y los tiros fáciles que habitualmente solemos acertar no quisieron entrar.  Esto, añadió que el equipo rival durante los últimos 20 ' dominó el rebote, lo que no nos había ocurrido todavía a ningún partido. Así , con un tirón de épica y un parcial de 0-6 en el último minuto llegamos a la última posesión con opciones de empatar o ganar el partido , la primera , una magnífica asistencia bajo canasta que se erró por falta de intensidad , y un triple final, con posible falta incluida , que salió literalmente de dentro de la cesta.

Destacar el debut de Adrián Villamayor, junior de primer año que ha recalado en tierras mallorquinas justo hace un mes, y que seguro aportará muchas cosas a nuestro equipo.

¡Debemos seguir trabajando! No hay otro camino.

ANOTADORS: Rafel Pascual (2), Mariano Socias (34), Tomeu Mariano Cladés (16), Juan Carlos García (5), Alejandro Castaño (3), Joaquin Acosta (4), César Orrego (3)

PARCIALS: 13-18/22-22/17-13/16/13