Articles

Cide 62 - DAKOTA ALCÚDIA 71

Arribats al darrer partit de la primera volta de la fase de promoció contra un equip amb resultats similars als nostres, ens presentàvem amb la intenció de jugar el nostre millor partit i acabar amb un bon balanç, però la primera premissa no es va complir.

Com ja es costum al nostre equip va aconseguir un parcial d’inici de 0 a 6 per marcar el territori i el ritme que volíem dur al partit, però com també es costum tot seguit encaixàvem un parcial de 8-0 damunt el qual ens costava reaccionar. Arrel d’aquí vam igualar les forces amb l’equip rival per arribar amb un mínim desavantatge de 3 punts al final del quart. Parcial de 18-15.

Al segon quart les coses foren més senzilles per a nosaltres tot i encaixar un parcial de 12-4 als primers 7 minuts de partit que ens complicaven les coses, els nostres van realitzar un parcial de 17-0 gràcies a un 11/12 en tirs lliures acabant amb un parcial de 12-21.

L’equip rival va reaccionar alternant diferents defenses zonals que ens van descol•locar el nostre atac amb un parcial de 14-0 per acabar amb un parcial final de 20-10, que deixava el partit obert per al definitiu quart.

Seguint amb la bona dinàmica de tirs lliures,  un 4/4 d’Adriàn més una cistella de Mariano ens feia començar el quart amb un parcial de 0-6, que es rompia amb una cistella local però que continuava fins al parcial de  2-9 amb un triple de Joaquin.  A partir d’aquí, intercanvi de parcials entre els dos equips, que es va acabar decantant cap al nostre costat gràcies a l’encert en els tirs lliures i a l’encert de Tomeu Mariano en les accions d’1x1.  Al final parcial de 12-25.

Destacar que si ens acostumam a jugar al mateix nivell que entrenam podrem donar molt més de si als partits. Generalment se juga com s’entrena, al nostre cas entrenam millor que jugam. Destacar també el bon percentatge de tirs lliures 24/28, fruit de la concentració i dels entrenaments.

Llegados al último partido de la primera vuelta de la fase de promoción contra un equipo con resultados similares a los nuestros , nos presentábamos con la intención de jugar nuestro mejor partido y terminar con un buen balance , pero la primera premisa no se cumplió .

Como ya es costumbre nuestro equipo consiguió un parcial de inicio de 0 a 6 para marcar el territorio y el ritmo que queríamos llevar en el partido, pero como es costumbre a continuación encajábamos un parcial de 8-0 sobre el cual nos costaba reaccionar . A raíz de ahí igualamos las fuerzas con el equipo rival para llegar con una mínima desventaja de 3 puntos al final del cuarto . Parcial de 18-15.

En el segundo cuarto las cosas fueron más sencillas para nosotros pese a encajar un parcial de 12-4 en los primeros 7 minutos de partido que nos complicaban las coses. Los nuestros realizaron un parcial de 17-0 gracias a un 11/12 en tiros libres terminando con un parcial de 12-21.

El equipo rival reaccionó alternando diferentes defensas zonales que descolocaron nuestro ataque con un parcial de 14-0 para terminar con un parcial final de 20-10 , que dejaba el partido abierto para el definitivo cuarto.

Siguiendo con la buena dinámica de tiros libres , un 4/4 de Adrián más una cesta de Mariano nos hacía empezar el cuarto con un parcial de 0-6 , que se rompía con una canasta local pero que continuaba hasta el parcial de 2 - 9 con un triple de Joaquin . A partir de ahí , intercambio de parciales entre los dos equipos , que se acabó decantando hacia nuestro lado gracias al acierto en los tiros libres y al acierto de Tomeu Mariano en las acciones de 1x1 . Al final parcial de 12-25.

Destacar que si nos acostumbramos a jugar al mismo nivel que entrenam podremos dar mucho más de sí en los partidos. Generalmente se juega como se entrena , en nuestro caso entrenam mejor que jugamos . Destacar también el buen porcentaje de tiros libres 24/28 , fruto de la concentración y los entrenamientos.

PARCIALS 18-15//12-21//20-10//12-25

ANOTADORS:  Rafel Pascual (2), Mariano Socias (13, 3/4tl), Tomeu Mariano Caldés (19, 10/12tl), Juan Carlos Garcia (5, 3/5tl) Josep Sanchez (4, 2/2tl), Joaquin Acosta (8), Jesús Corzo (2), César Orrego (13, 2/3tl), Adrián Villamayor (6, 4/4tl).  IMPORTANT, tots els jugadors varen anotar.