Articles

Acadèmia Bàsquet Inca 71- DAKOTA ALCÚDIA 50

Fiasco dels nostres junior al palau d’Inca contra un equip que segurament no coneixerà la derrota a aquesta fase.

Pràcticament 40 minuts de zona 2-3 alternada amb 1-3-1 i alguna defensa solta en individual van marcar el desenllaç del partit. Amb un primer quart on els nostres van fer el que van poder davant la qualitat ofensiva dels dos jugadors principals de l’equip. Parcial de 22-12

Segon i tercer quart molt igualats on “només” el desencert en el tir dels nostres, la falta de rebot i el fluix balanç defensiu no ens van permetre retallar diferències al marcador per anar amb ànims als darrers 10 minuts. Parcials de 17-16 i 13-15
I tan va ser així que l’equip es va esborrar del mapa deixant jugar al rival, cometent moltíssims erros en defensa i tants d’altres en atac. Parcial de 19-7.

I es que resumit en estadístiques queda tot ben clar: 16/37 en tirs de 2 (43%), 3/21 en tirs de 3 (14%), 7/18 en tirs lliures (38%). 28 balons perduts per nomes 6 de recuperats.  Amb aquets percentatges de tir i tantes pilotes perdudes....poca cosa a fer.

Fiasco de nuestro junior en el palacio de Inca contra un equipo que seguramente no conocerá la derrota en esta fase.

Prácticamente 40 minutos de zona 2-3 alternada con 1-3-1 y alguna defensa suelta en individual marcaron el desenlace del partido. Con un primer cuarto donde los nuestros hicieron lo que pudieron ante la calidad ofensiva de los dos jugadores principales del equipo. Parcial de 22-12

Segundo y tercer cuarto muy igualados donde "solo" el desacierto en el tiro de los nuestros, la falta de rebote y el flojo balance defensivo no nos permitieron recortar diferencias en el marcador para ir con ánimos los últimos 10 minutos . Parciales de 17-16 y 13-15
Y tan fue así que el equipo se borró del mapa dejando jugar al rival , cometiendo muchísimos errores en defensa y tantos otros en ataque . Parcial de 19-7.Y es que resumido en estadísticas queda todo claro:

16/37 en tiros de 2 ( 43%) , 3/21 en tiros de 3 ( 14% ) , 7/18 en tiros libres (38% ) . 28 balones perdidos por solo 6 de recuperados . Con estos porcentajes de tiro y tantos balones perdidos.... poco que hacer .

ANOTADORS:  Mariano Socias (11), Tomeu Mariano Caldés (18), Juan Carlos García (4), Joaquin Acosta (11), César Orrego (4), Adrián Villamayor (2).