Articles

DAKOTA ALCÚDIA 91 - Binissalem 39

Partit no massa complicat per als nostres amb moments de molt bon joc i moments no tan bons que es corresponen sobretot a falta de concentració.

Un primer parcial de llibre de bona defensa i joc al contraatac. L’equip de Binissalem no va poder fer res tot i la igualtat del potencial al poste baix, on els nostres van dominar el rebot davant els tirs errats per els rivals. Parcial de 24-7.

Els canvis, com sempre, acostumen a sortir relaxats, i baixar el nivell de l’equip en tots els aspectes. En aquest cas l’atac no va sofrir gaire, però si que la defensa anava relaxada degut a la diferència al marcador. Parcial de 21-13.

A la represa, cosa poc habitual, els nostres van fer el millor quart del partit. Molts pocs errors en defensa, i un joc ràpid i efectiu en atac. Poca cosa més d’aquest quart que el parcial de 28-6.

Al darrer quart ens vam deixar endur per la diferència al marcador, baixant novament les prestacions en defensa, cosa que va fer que l’equip rival pogués jugar amb més soltura incrementant les seves prestacions. Parcial de 18-13.

ANOTADORS:  Rafel Pascual (2), Mariano Socias (15), Tomeu Mariano Caldés (15), Juan Carlos García (10),Josep Sánchez (6),  Jesús Corzo (10), César Orrego (24), Adrián Villamayor (9).