Articles

Molinar 68 - DAKOTA ALCÚDIA 64

Partit i sobretot actitud 100% diferent, tot i la derrota, la mostrada pels nostres aquest diumenge a la pista del Molinar, davant un equip que de moment manté les seves opcions d’entrar al grup de play-off.

Amb la premissa de millorar l’actitud i la defensa d’equip a aquest partit, l’equip va sortir molt centrat a la pista, el que ens va permetre dominar el primer parcial duent a terme un estil de joc que ens agrada bastant, acabant el parcial amb un avantatge de 10 punts, demostrat que podem arribar a defensar força bé. Parcial de 10-20.

L’entrada del jugador franquícia de l’equip del Molinar al segon període, va començar a igualar l’envit. Això ens va propiciar un petit curtcircuit en atac, tot i mantenir la mateixa intensitat defensiva que al primer parcial. Aquí la cistella sens va fer mooolt petita. Parcial de 13-4

Tot i així, anàrem amb avantatge al descans, amb la forta convicció de que si manteníem el nostre nivell defensiu donaríem molta guerra a aquest partit. Però la realitat es que ambdós equips vam veure la cistella amb molta facilitat donant el que agrada al públic: Cistelles!!! Parcial de 26-26

Al darrer quart va seguir la igualtat, millorant ambdós equips la predisposició defensiva. Intercanviant cistelles es va arribar a un estret final, on vam disposar de l’opció per empatar el partit amb una penetració a cistella fora èxit causant de polèmica al final del partit. Parcial de 18-14

Així, una nova derrota tot i les bones sensacions que va oferir l’equip. Llàstima que siguem tan irregulars i no puguem mantenir la mateixa dinàmica als entrenaments i als partits.

ANOTADORS:  Mariano Socias (11), Abdòn Escanellas (3), Miquel Socias (8), Manuel Sanchez (10), Martí Vilaova (15), Rafa Ramis (4), Joan Ramis (8),  Marc Tomàs Juan (3), Dani Cabezas (2)

PARCIALS: 10-20/13-4/26-26/18-14