Primera autonòmica masculí

La Salle 63 - DAKOTA ALCÚDIA 78

Darrer partit de la temporada per l’equip de primera autonòmica contra un combatiu La Salle, on els arbitres van voler ser el centre d’atenció des del minut 1.

Primer quart molt igualat entre un equip lluitador i amb les idees molt clares i que volia aconseguir la tercera victòria de la temporada. Quart on els nostres van sortir adormissats i amb poques ganes de lluitar. Parcial de 16-17

Al segon quart els nostres van posar terra de per enmig i van endossar un parcial de 14-29 fruit de bons atacs i bones defenses. Si l’encert dels nostres hagués estant dins els paràmetres normals aquí s’hagués acabat el partit.

Calvià 85 - DAKOTA ALCÚDIA 62

Partit 100% irregular dels nostres als que una vegada més la fatla d’estabilitat i de concentració els va pasar factura contra un equip més potent físicament, però entre els que no hi ha 23 punts de diferencia.

Primer parcial molt igualta, molt intens en ataca, amb moltes transicions i poques defenses, aspecto que no ens es mai propici als nostres interesos, ja que no som capaços d’aguantar el ritme anotador dels altres. Tot i així destacar que els nostres varen fer un molt bon primer quart ofenisu, només superat per l’alçada contrària. Parcial de 23-21

Ja al segon quart els nostres van seguir el seu camí habitual. Vam intentar seguir amb el ritme d’anotació alta arriscant a veure si podiem evitar haver d’atacar contra els seus jugadors grans. El problema que el ritme alt només era en atac. No va funcionar  i la defensa va fer aigua de per tot, en actitud i en ordre, així com estam acostumats i que no hem pogut canviar. Par tan, parcial de 26-14.

DAKOTA ALCÚDIA 73 - Cide 76

Partit molt igualat en que petites errades puntuals van decantar el partit d’un costat a l’altre. Dos equips que van treballar molt bé i que van aprofitar bé els avantatges fins al final. Primer quart molt actiu dels nostres, amb molta feina per part del 5 inicial i molt ben seguida per part dels que van sortir des de la banqueta. Un quart molt intens, per part dels dos equips, molt complets en atac i molt ordenats en defensa.  Parcial de 16-13.

En el segon quart ambdós equips van pujar la intensitat defensiva, pressionant ambdós equips la sortida de pilota, el que va provocar pèrdues per als dos costats, convertint-se en un quart molt vistós, amb molta anotació al contraatac i amb defenses molt agressives. Parcial de 21-26.

DAKOTA ALCÚDIA 87 - La Salle 57

Primera victòria de la fase contra el coer de la categoria, que tot i estar en desavantatge tan en nombre de jugadors com en alçada d’aquets, va plantar cara durant els 40 minuts.

Ja al primer quart jugant al nostre habitual ritme vam marcar diferències amb un contundent parcial de 22-10.

El segon parcial, els nostres van baixar les mans en defensa i ens vam dedicar a un intercanvi de cistelles,  que ens va ser favorable per un parcial de 19-17.

Viubasquet Bunyola 78 – DAKOTA ALCÚDIA 58

Tercera derrota consecutiva de la fase de play-out contra el Viubásquet Bunyola més poderós sota taulell i mes concentrat durant tot el partit.

Un primer quart molt bo dels nostres amb poques errades, amb bon joc d’atac i una defensa bastant productiva. Joc que es va veure embrutat per la primera falta de concentració dels nostres que amb manco de 30 segons vam permetre anotar 5 punts consecutius als contraris per acabar amb un parcial de 21-17.

Segon parcial marcat per aquesta errada de final de quart que ens va desconcentrar i va baixar les nostres prestacions durant el segon quart on el bon joc interior dels bunyolins va ser superior al nostre, el que va decanta el quart amb un parcial de 16-10 favorable als locals.