DAKOTA ALCÚDIA 73 - Cide 76

Partit molt igualat en que petites errades puntuals van decantar el partit d’un costat a l’altre. Dos equips que van treballar molt bé i que van aprofitar bé els avantatges fins al final. Primer quart molt actiu dels nostres, amb molta feina per part del 5 inicial i molt ben seguida per part dels que van sortir des de la banqueta. Un quart molt intens, per part dels dos equips, molt complets en atac i molt ordenats en defensa.  Parcial de 16-13.

En el segon quart ambdós equips van pujar la intensitat defensiva, pressionant ambdós equips la sortida de pilota, el que va provocar pèrdues per als dos costats, convertint-se en un quart molt vistós, amb molta anotació al contraatac i amb defenses molt agressives. Parcial de 21-26.

Un igualat tercer quart, on la premissa era aguantar el ritme del rival i no perdre la concentració ni caure en precipitacions. A tot això ens va sortir un quart força bò, podria ser que ha estat el millor tercer quart de tota la temporada. Vam mantenir la intensitat, vam mantenir el bon joc en atac i vam seguir plantant cara a un equip amb millor físic que els nostres, novament amb un quart molt competit i aprofitant al màxim els errors que podien cometre un equip o l’altre, que van ser pocs. Parcial de 16-15.

Darrer quart amb tot per decidir. Premissa principal la de seguir mantenint el nivell defensiu, i evitant caure en precipitacions en atac. La primera no es va complir a conseqüència de la segona. Vam voler com sempre rompre el partit des del principi del quart, i això es va convertir en vàries errades seguides en atac fruit de males decisions. Així, aprofitant les nostres errades el rival es va arribar a col.locar 9 punts per davant, cosa que estirant de casta dels nostres es va tornar a reduir fins als dos punts a pocs segons del partit. Aquí, tal vegada l’errada va ser més tàctica per part de l’entrenador que d’execució dels jugadors. Temps mort a falta de 21 segons, amb la finalitat d’empatar el partit esgotant el temps. Vam anotar de 2 amb bon criteri dels jugadors, l’equip rival va gaudir de dos tirs lliures que només en va aprofitar 1. Dos punts avall, contraatac que d’haver anotat ens hagués donat almanco l’empat, però no va ser així. Dos tirs lliures errats, falta, 1 de 2 del millor jugador del partit, i darrer llançament dels nostres que res va poder fer per empatar. Parcial de 21 a 21.

ANOTADORS: Mariano Socias (8), Abdòn Escanellas (7), Miquel Socias (17), Miquel Talismán Juan (9), Martí Vilanova (14), Rafa Ramis (3), Carles Villar (2), Marc Thomas Juan (11), César Orrego (2).