DAKOTA ALCÚDIA 87 - La Salle 57

Primera victòria de la fase contra el coer de la categoria, que tot i estar en desavantatge tan en nombre de jugadors com en alçada d’aquets, va plantar cara durant els 40 minuts.

Ja al primer quart jugant al nostre habitual ritme vam marcar diferències amb un contundent parcial de 22-10.

El segon parcial, els nostres van baixar les mans en defensa i ens vam dedicar a un intercanvi de cistelles,  que ens va ser favorable per un parcial de 19-17.

Més del mateix al tercer i al darrer quart,  on els jugadors rivals ho van seguir donant tot mentre els nostres anaven sumant fora fer un joc gens vistós i molt manco agressiu i espectacular. Parcials de 20-15 i 26-15.

ANOTADORS:  Mariano Socias (2), Miquel Socias (25), Miquel Talismàn Juan (12), Manolo Sánchez (4), Martí Vilanova (17), Rafa Ramis (3), Carles Villar (6), Joaquin Acosta (2), Marc Thomas Juan (16).