La Salle 63 - DAKOTA ALCÚDIA 78

Darrer partit de la temporada per l’equip de primera autonòmica contra un combatiu La Salle, on els arbitres van voler ser el centre d’atenció des del minut 1.

Primer quart molt igualat entre un equip lluitador i amb les idees molt clares i que volia aconseguir la tercera victòria de la temporada. Quart on els nostres van sortir adormissats i amb poques ganes de lluitar. Parcial de 16-17

Al segon quart els nostres van posar terra de per enmig i van endossar un parcial de 14-29 fruit de bons atacs i bones defenses. Si l’encert dels nostres hagués estant dins els paràmetres normals aquí s’hagués acabat el partit.

El tercer i quart període ambdós equips tenien la idea clara. Uns remuntar i els altres gestionar l’avantatge. Així va ser, uns van pitjar i els altres es van mantenir alternant errors en defensa compensats a l’atac i erros en atac compensats amb bones defenses. Parcials de 14 a 15 i de 19-17.

Així, punt i final a una temporada que si el volum de voluntat de tots els components hagués estat igual, la temporada hauria estat un èxit, i no una temporada mediocre.

ANOTADORS: Mariano Socias (4),  Abdòn Escanellas (10), Miquel Socias (16), Tomeu Mariano Caldés (12), Miquel “Talismàn” Juan (4), Martí Vilanova (19), Carles Villar (8), Marc Thomas Juan (4).