Articles

DAKOTA ALCÚDIA 77 - Andratx 79

Partit que es presentava d’inici complicat després d’un parell de setmanes entrenant amb males sensacions, sobretot després del partit amistós de divendres on no van donar ni la meitat de batalla que a principi de temporada.

Primer parcial on l’equip andritxoler va dominar de cap a peus, anotant amb moltíssima facilitat i aconseguint que els nostres no juguessin còmodes en atac. Acabant amb un parcial de 16-26 que no augurava bones noves.

Però aquesta vegada, els nostres van donar una passa endavant i van començar a jugar amb mes ganes i amb mes intensitat mentre l’equip rival seguia amb el mateix ritme que al primer quart. La nostra defensa va començar a carburar i l’equip contrari es va deixar endur per el nostre ritme arribant al descans amb un marcador molt ajustat després d’un parcial de 21-16.

Un altre tercer quart jugat amb molt de criteri per els nostres va capgirar el marcador arribant els nostres a tenir 8 punts d’avantatge al marcador, acabant el parcial amb un favorable 23-12.

Però al darrer quart, l’equip rival va pitjar l’accelerador, i aprofitant la seva avantatge física ens va retallar la distància mentre els nostres es precipitaven en atac. Arribant als darrers compassos de partir amb avantatge de 3 punts, dos tirs lliures fallats que sentenciaven el partit i una mala decisió en el tir va propiciar un “minibreak” dels andritxolers que es van posar dos punts amunt, 77-79. Vam intentar a falta de dos segons realitzar una petita acció per empatar el partit, però no va sortir, i el triple forçat no va voler entrar, per tant, parcial de 17-25 i victòria per l’equip d’Andratx.

Aquesta es l’actitud, i aquest es el camí, però així com s’entrena es juga. Ja sabem que hem de fer.

Parcials: 16-26, 21-16, 23-12, 17-25

Anotadors: Abdòn Escanelles (19), Martí Vilanova (22), Rafa Ramis (14), Carles Villar (10), Marc Thomas Juan (10), Dani Cabezas (2).