Articles

DAKOTA ALCUDIA 73 - Zona 5 Manacor 65

Partit que es presentava difícil des de l’inici degut a la igualtat del partit d’anada i al potencial dels jugadors de l’equip de Manacor, que de ben segur no es posarien els partit fàcil.

I així va ser, amb un contundent parcial de 0-7 els manacorins volien posar fi al partit des del principi. Així, amb un intercanvi de cistelles i bones accions per part d’ambdós equips el primer quart va acabar amb un parcial de 20-25 desfavorable als nostres interessos.

El plantejament del segon quart va començar a donar els seus fruits, i la nostra defensa va aconseguir curtcircuitar l’atac de l’equip de Manacor, que per moments partia del partit mentre els nostres trobaven el seu joc i el seu ritme. Parcial de 23-10.

Després del descans, ambdós equips vam sortir a per totes, a donar el millor de cada un i incrementant el nivell defensiu ambdós equips van oferir un partit de basquet força entretingut. Intercanvi de cops tàctics, defenses i cistelles per acabar amb un parcial de 12-13.

Ben clavat va ser el darrer quart al tercer, tot i que amb un nivell ofensiu una mica més elevat, fruit de la confiança que estaven donant les defenses  a ambdós equips i als tirs lliures, tot i que el nostre percentatge deixa molt que desitjar.  Parcial de 18-17

Al final victòria que queda a casa contra un equip que sempre dóna guerra, presenta bons plantejaments i que sobretot,  demostra molt fairplay tot i les tensions que hi pugui haver en partits d’aquest nivell físic.

ANOTADORS: Mariano Socias (6),  Abdòn Escanelles (16), Manolo Sánchez (15), Martí Vilanova (23), Rafa Ramis (4), Carles Villar (3),  Joan Ramis (4), Dani Cabezas (2).

Bon partit. Aquest es el camí. Sobretot, aquesta es l’actitut. Ànims.